Bianca Dragusanu, aparitie socanta la un eveniment monden!

Bianca Dragusanu si-a ingrijorat admiratorii, dupa ce a aparut la un eveniment monden cu un ochi rosu.

Bianca Dragusanu si-a ingrijorat fanii cu ultima aparitie. Blondina a aparut recent la o petrecere mondena cu un ochi rosu si umflat, ceea ce i-a ingrijorat pe cei care o indragesc.

Astfel, diva a explicat in urma cu foarte putin timp ce a patit, de fapt, lamurindu-i pe fanii sai.

Recent, Bianca Dragusanu a fost prezenta la evenimentul revistei VIVA, iar lumea a observat ca are un ochi rosu si putin vanat.

Nu este pentru prima oara cand apare vanata, asa ca lumea s-a gandit la ce era mai rau. Astfel, Bianca Dragusanu a rupt tacerea si a explicat ce a patit, de fapt, miercuri seara atunci cand a avut o aparitie socanta la o petrecere mondena din Capitala.

loading...
Daca in urma cu ceva timp a dat vina pe o operatie estetica, de data aceasta diva a explicat ca are altfel de probleme.

Bianca a dezvaluit ca medicii i-au spus recent ca are probleme cu vasele de sange si tensiunea oscilanta. De asemenea, specialistii i-au recomandat o interventie.

„Am tensiune oscilanta! E cand mare, cand mica. Medicii mi-au spus ca am probleme cu vasele de sange si ca trebuie sa ma operez! Mai astept insa! Nu este vorba de nici o operatie estetica, nu am mai facut de mult asa ceva”, a declarat Bianca Dragusanu, pentru Click.ro.

Intrebata despre experientele mai putin placute din viata ei, Bianca a raspuns intr-o nota optimista: „Toate astea nu mi-au afectat sanatatea! Eu sunt o femeie puternica, stiu sa trec peste orice!”, a mai declarat Bianca.

Bianca a dezvaluit ca in urma cu cativa ani tinea diete stricte, insa acum a gasit un remediu care o ajuta sa-si mentina silueta de model.

„Am trecut si prin diete, am trecut si prin faza cand mancam o cireasa sau o rosie pe zi, acum daca nu mananc nu pot sa-mi duc sarcinile la bun sfarsit, nu pot sa fac sala, nu pot sa fac sport. Nu am de unde sa-mi iau energia daca nu mananc, mi se pare esential sa mananci cat sa traiesti, dar am perioade cand plec in vacante unde mananc ca imi place sa mananc”, a spus Bianca Dragusanu pe YouTube.

Frumoasa vedeta a mai precizat ca a exclus din alimentatia ei doua produse pe care le evita cu sfintenie, mai exact, sarea si zaharul.

loading...
„E bine sa fii echilibrat, nu poti sa faci din mancare un stil de viata.

Eu mananc de toate, am chestii pe care le prefer si pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planeta: zaharul. Zahar si sare gasim in orice, incerc sa le evit. Trebuie sa avem un echilibru in tot”, a mai afirmat Bianca Dragusanu.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro