Carmen Negoita a fost ceruta in casatorie de iubitul ei!

Carmen Negoita a anuntat ca a fost ceruta in casatorie de iubitul ei american, iar raspunsul a fost evident „DA”

Carmen Negoita, una dintre cele mai influente personalitati din mediul online, traieste cele mai frumoase momente din viata ei, chiar daca a divortat de curand de Ionut Negoita. Se pare ca frumoasa vedeta iubeste din nou si, de asemenea, este iubita la randul ei, iar dovada a venit chiar cand ne asteptam mai putin.

Concurenta emisiuniii fenomen „Bravo, ai stil! Celebrities!” a fost ceruta in casatorie de iubitul sau si a dat vestea cea mare chiar in platoul emisiunii.

Barbatul care ii este alaturi a pregatit totul cu mare atentie inainte si a ales sa o ceara in casatorie chiar de ziua ei.

loading...
Acesta a ascuns inelul in cadoul pe care il pregatise, iar apoi a pus intrebarea la care a primit imediat si raspunsul: „DA!”.
„Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiute de diferite marimi si la final a ramas o cutie mica, rosie, si in ea era inelul. Mi-a zis: «Vrei sa fii iubita mea toata viata?» Sunt foarte fericita in plan personal“, a povestit Carmen Negoita, in platoul emisiunii „Bravo, ai stil”.

Vedeta a marturisit ca se simte extraordinar alaturi de actualul iubit, iar lucrurile dintre cei doi merg mai bine ca niciodata, mai ales acum ca si-a schimbat abordarea. Ea spune ca a invatat din fostul mariaj de 11 ani pe care l-a avut cu Ionut Negoita si nu va mai repeta greselile.

Carmen Negoita si Catalin Boboc formeaza cel mai nou cuplu din sfera publica si ochii sunt atenti atintiti asupra lor, dat fiind faptul ca cei doi s-au fotografiat in timp ce erau in vacanta, la mare.

„In casnicia asta nu o sa mai taraganez 11 ani. In prima casnicie, daca era sa divortez, trebuia sa divortez dupa primii doi ani! Am ramas intr-o indiferenta, asa! Dupa ce am divortat m-am redescoperit pe mine”, a mai spus Carmen Negoita.

Catalin Boboc are 45 de ani si un baiat adolescent dintr-o casnicie anterioara. Se pare ca cei doi indragostiti au cateva pasiuni comune, dat fiind faptul ca au fost vazuti la mai multe petreceri de pe litoralul romanesc.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro