Cat a costat rochia de seara de la cununia Simonei Halep

Simona Halep a schimbat mai multe rochii in timpul cununiei de ieri, insa una a atras privirile tuturor invitatilor – e vorba de rochia pe care a purtat-o pe seara, o rochie alba, lunga, fara bretele, accesorizata cu o funda neagra si lunga. Cu un machiaj discret, romantic si stralucitor, sportiva noastra a radiat in ziua cununiei. A avut aproape prietenii si familia si a parut mai fericita ca oricand.

La sosire in club, acolo unde au sarbatorit cununia, Simona Halep a purtat o rochie nude, lunga si plisata, cu dantela in partea de sus a bustului. Look-ul romantic, simplu si elegant, a atras priviri, insa au fost si voci care au spus ca s-ar fi asteptat la mai mult de la tinuta ei.

Cand seara s-a lasat peste petrecere, Simona Halep s-a schimbat si a uimit audienta! Sportiva noastra a aparut intr-o rochie alba si lunga, decoltata in partea de sus, fara bretele, si accesorizata cu o funda neagra, foarte lunga. O tinuta rafinata, spectaculoasa, dar simpla totodata.
loading...
Unica.ro a aflat ce casa de moda semneaza aceasta rochie si cat a costat tinuta! Ei bine, este vorba despre un nume international, celebru, care imbraca si vedetele de la Hollywood, mai exact Oscar de la Renta! Conform farfetch.com, rochia se vinde la pretul de 6,359 € si este realizata din matase si lycra.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro