Catalin Botezatu a fost febletea Elenei Ceausescu.

Catalin Botezatu spune adevarul despre relatia pe care a avut-o cu Elena Ceausescu!

Faptul ca designerul Catalin Botezatu a fost unul dintre cei mai apreciati manechini de catre Elena Ceausescu este un lucru cunoscut. Totusi, de-a lungul timpului au existat zvonuri potrivit carora intre cei doi a existat o poveste amoroasa.

Catalin Botezatu era nelipsit de la evenimentele organizate de sotii Ceausescu. In cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, designerul a povestit ca era urmarit de Securitate, iar pentru fiecare petrecere erau efectuate controale ample.

El recunoaste ca a fost privilegiat si ca prima doamna a Romaniei voia sa-i ofere mereu el buchetele de flori la petreceri. Apropierea dintre cei doi l-a avantajat in cariera pe Catalin Botezatu, care a refuzat sa ofere un raspuns concret privind o posibila relatie amoroasa cu Elena Ceausescu .

loading...
„Prezentarile de care vorbesti erau private si la aceste prezentari erau toti colegii mei si colegele mele.

Intr-adevar eram unul dintre preferatii manechini care ofereau flori doamnei Elena Ceausescu. Da, se faceau niste controale drastice tuturor manechinelor inainte de prezentare. La intrebare lasa-ma sa nu-ti raspund. Raspunsul poate fi si nu”, a spus Catalin Botezatu.

Creatorul de moda marturiseste ca a fost privilegiat datorita unor conjuncturi. „A fost un context cauzat de prima secunda in care am venit in acel centru de cercetare, la acel consurs, l-am luat cu cea mai mare nota. Chiar faptul ca nu aveam acel buletin blestemat de Bucuresti mi-a facilitat acest lucru. Toate aceste imprejurari au dus la a fi poate preferat sau nu de Elenei Ceausescu. Eu nu cred ca sunt un barbat frumos, cred ca sunt un barbat special, sarmant, un barbat care are alte lucruri de oferit. Oricui”, a mai spus designerul.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro