Catalin Botezatu: „Ma ridic si plec…” INTREBAREA care l-a facut sa vrea sa paraseasca platoul

Ce intrebare „l-a scos din minti” pe designerul Catalin Botezatu si cum a raspuns pana la urma?

Catalin Botezatu a tinut sa lamureasca pentru ultima data problema sexualitatii lui in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai.”

Catalin Botezatu a recunoscut in cadrul aceleasi emisiuni ca NU este homosexual si ca nu avea ce imagine sa isi spele deoarece indiferent care ar fi este una asumata, curata, iar relatia cu Bianca Dragusanu a pornit undeva in Austria si a fost foarte frumoasa: „Lumea

a crezut ca este fabricat pentru ca este doar o frustrare a oamenilor ca doi oameni frumosi erau in vizor in permanenta, apoi ca Bianca a demonstrat ca nu e doar o femeie frumoasa si gonflabila asa cum a fost catalogata, ci si o femeie desteapta. Ea areun copil, un atelier de creatie. Am iubit-o foarte tare pe Bianca. Nu cred niciodata acest lucru, ea stie ce sentimente am avut pentru ea si stie ca poate sa conteze pe mine pana la moarte.

loading...
Nu cred ca trebuie sa dau socoteala nimanui, doar in fata lui Dumenzeu. Imi asum tot ce fac.”

Aceasta este intrebarea care l-a facut pe Catalin Botezatu sa se ridice de la masa intrebarilor. Evident, doar in gluma, designerul explicand ca s-a saturat de aceste insinuari si intrebari legate de sexualitatea lui.

„Acum chiar ma ridic si plec. Am glumit, mai. Te-ai speriat? E o tampenie. De ce ar trebui sa ma justific, de ce o femeie sau un barbat ar trebui sa se justifice ca este bisexual. Femeile au voie, un barbat nu. Nu este cazul meu. Sunt multi barbati care nu isi asuma. Nu avem o societate care sa accepte. Nu am cum sa ma justific in fata unor astfel de prostii.
Am foarte multi prieteni gay sau bisexuali care nu fac rau. Daca nu deranjez fonic si prin prezenta, de ce sa ii catalogam drept paria.”

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro