Catalin Maruta si Alexandra Stan, la cutite.

Catalin Maruta si Alexandra Stan sunt la cutite, dupa ce artista l-a acuzat pe prezentator ca a pus-o intr-o ipostaza neplacuta, discutand despre un subiect sensibil si anume, copiii. Realizatorul neaga acuzatiile si o avertizeaza ca o va da in judecata.

Catalin Maruta si Alexandra Stan, la cutite. “Alexandra, poate oamenii te-au calcat in picioare pentru ca ai mintit si pentru ca de foarte multe ori nu ai fost corecta. Stiu ca este foarte periculos raspunzandu-ti astazi in emisiune pentru ca tu esti femeie, ai inceput sa spui aceste lucruri despre noi si de ce nu este mult mai usor ca lumea sa te creada pe tine.

Dar lucrurile stau total invers si total diferit. Unde am scris eu despre tine? Poti sa ne arati ceva? Poti sa arati vreun lucru scris de Catalin Maruta despre tine? Poti sa le spui oamenilor adevarul si sa nu te mai faci victima atunci cand nu este cazul.

Pentru ca ai venit aici in emisiune si o sa aratam momentele in care te distrai, povesteai cu noi. Nicio secunda, niciun om din echipa emisiunii mele n-a stiut despre problemele tale de sanatate.

loading...
Imi pare rau sa aud aceste lucruri, dar niciodata nu ne-ai spus, pentru ca niciodata noi nu am fi facut asa ceva. Si drept dovada sta materialul pe care o sa-l aratam acum publicului (…)

Minciuna asta are picioare scurte si cateodata e bine sa fim corecti si sa fim fair-play fata de oamenii care ne urmaresc. Daca vrei sa intri in direct, te rog mult de tot s-o faci. Si lucrul pe care colegii mei l-au facut si noi l-am facut este faptul ca momentul cu tine din emisiunea inregistrata, la care ai fost de acord si la care ai contribuit, a fost difuzat mai devreme, decupat din emisiunea respectiva.

Acolo au fost discutiile cu managementul tau si nu altceva. Daca ai alte dovezi, te rog mult de tot, spune, daca nu, eu zic sa te astepti si la un proces pentru ca e prea mult.

Hai sa nu ne mai jucam asa cu cuvintele si sa inventam. Pentru ca si eu am familie, copii, parinti, am prieteni si nu as vrea ca imaginea mea in fata lor sa fie asta cladita de tine”, a declarat Catalin Maruta.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro