Cazul Caracal. Dramele prin care trec parintii Alexandrei si ai Luizei

Miercuri a avut loc un nou termen in procesul in care este judecat Gheorghe Dinca. 7 martori au fost audiati, iar suspectul a stat fata in fata cu parintii celor doua fete disparute: Alexandra Mihaela Maceseanu si Luiza Melencu.

Printre martorii citati la Tribunalul Olt s-a aflat si un barbat care se presupune a fi prieten cu Gheorghe Dinca. Martorul citat a recunoscut ca suspectul si procurorul Ovidiu Popescu au participat la nunta fiului sau.

Avocata Carmen Obarsanu a marturist ca a aratat ca procurorii de la DIICOT au falsificat probele, mai exact 40 de peobe pentru a fi expertizate, iar dupa ce

s-au adrsat expertilor s-a stabilit sa se faca doar 3. Probele faceau referire la camera in care s-a aflat Alexandra Macesanu.

Avocatul Aurel Moldovan a declarat ca procesul va mai avea cateva termene, iar pana la finanul anului vor fi audiat toti martorii.

loading...
„Urmeaza in continuare sa se audieze si alti martori. Este departe de a se afla adevarul in aceasta cauza, dar speram ca pana intr-un final, cand vom pune concluzii pe fondul cauzei, sa stim ceva. Deocamdata suntem in plina desfasurare de activitati ale cercetarii judecatoresti si urmeaza sa clarificam cumva lucrurile. Mai sunt cel putin 20 de martori de audiat in aceasta cauza apoi reiteram discutiile privind refacerea rapoartelor de expertiza”, a afirmat avocatul.

„Ei stiu in realitate ce s-a intamplat cu fetele si tot timpul aceasta judecatoare fuge de responsabilitate, incearca pe toate caile posibile sa ne anuleze toate cererile pe care le formulam prin doamna avocat”, a declarat Stelian Iordache.

Urmatoarea infatisare are loc pe 6 octombrie.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro