Ce se intampla cu nuntile programate in septembrie si octombrie 2021?

Autoritatile au inceput sa impuna restrictii in mai multe judete din Romania. Iata ce se intampla cu nuntile programate in septembrie si octombrie 2021!

Pandemia de coronavirus a afectat din plin sezonul de nunti din 2020, tinerii fiind nevoiti sa le reprogrameze pentru anul 2021. Autoritatile au permis organizarea acestor evenimente dupa ce numarul de infectari a scazut. Insa, bilantul din ultimele zile nu arata prea bine, ceea ce inseamna ca este posibil ca autoritatile sa impuna noi restrictii pentru a limita raspandirea virusului nemilos.

Iata ce se intampla cu nuntile programate in septembrie si octombrie 2021!

Autoritatile au anuntat de mai multe ori ca, incepand din toamna vor fi nevoite sa impuna noi restrictii din cauza valului patru.

Prin urmare, este posibil ca nuntile programate in septembrie si octombrie sa fie anulate din cauza ca rata de infectarea a crescut semnificativ in ultima perioada.

loading...
In prezent, in zonele in care a intrat in vigoare scenariul rosu, nu se mai pot organiza nunti.

De exemplu, in Iasi s-au inchis restaurantele si cafenelele, iar nuntile si botezurile sunt interzise, din cauza numarului mare de cazuri noi, rata de infectare depasind 3 la mia de locuitori.

Dupa ce rata de infectare cu coronavirus a sarit de 4 la mia de locuitori, mai multe restrictii au fost introduse in comuna Sabaoani din judetul Neamt, printre care si interzicerea nuntilor.

De asemenea, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Cluj a decis, miercuri, sa instituie o serie de restrictii in comuna Margau, inclusiv interzicerea circulatiei persoanelor pe timpul noptii, dupa ce rata incidentei COVID-19 a ajuns la 12,39 la mia de locuitori.

Incepand cu acest weekend, in doua localitati din Arad, cetateniilor li se va interzice circulatia dupa ora 20:00, iar magazinele se vor inchide la ora 18:00.

Conform ultimelor informatii transmise de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Arad, in localitatea Dezna incidenta era, luni, de 5,31 la mie, aceasta localitate fiind prima din judet in care s-au aplicat anumite restrictii inca de sambata, cand incidenta depasea 3 la mie, iar in localitatea Ignesti, incidenta este de 4,35 la mie, in cursul zilei de luni.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro