Ce se intampla in aceste momente cu Ionut Cercel, dupa moartea tatalui sau?

Vestea ca Petrica Cercel s-a stins din viata a socat o tara intreaga. Insa, cel mai afectat este fiul sau, Ionut Cercel. Ce se intampla cu tanarul dupa moartea tatalui sau?

Petrica Cercel a incetat din viata joi, 16 septembrie. Vestea ca manelistul s-a stins din viata a socat pe toata lumea. Cantaretul a murit pe patul unui spital din Capitala, unde a fost internat din cauza infectarii cu noul coronavirus.

Cantaretul de muzica lautareasca a fost condus duminica, 19 septembrie 2021, pe ultimul drum de catre apropiati, printre care si colegi de breasla.

Familia lui Petrica Cercel este devastata, iar Ionut Cercel trece prin momente cumplite, dupa ce tatal sau s-a stins din viata din cauza coronavirusului.

Ionut Cercel, unul dintre cei trei fii ai lui Petrica Cercel, nu a facut pana in acest moment nicio declaratie publica.

loading...
Artistul este devastat si nu se mai poate opri din plans. Ionut nu se astepta la un asa final, el era optimist si a sperat pana in ultima clipa ca tatal sau se va vindeca.

Un coleg de breasla a declarat ca Ionut Cercel il descrie pe Petrica Cercel un inger alb, motiv pentru care a vrut ca toata l umea prezenta de la inmormantare sa fie imbracata in alb.

„Este foarte greu, nu stiu de ce Dumnezeu este nedrept cateodata. Copiii lui il divinizau, il iubeau foarte mult. Ionut plange si striga la Dumnezeu, spune ca l-a luat prea devreme si inca avea nevoie de tatal lui.

El l-a numit pe tatal lui un ingerul alb, de aceea vrea ca toata lumea sa fie imbracata in alb. Vrea sa fie lumina in jurul tatalui sau”, a spus Luis Gabriel, la un post de televiziune.

In urma cu aproximativ o saptamana, fiul lui Petrica ercel, Ionut Cercel, a confirmat ca tatal sau este internat la Terapie Intensiva.

Insa, tanarul spunea ca analizele tatalui sau au iesit mai bine si se astepta la un final fericit. Nimeni nu se astepta ca ce este mai rau ar urma sa se intample.

loading...
”Ceea ce am postat eu pe pagina e adevarat. Tata are niste probleme de sanatate, cu virusul asta, cu COVID, speram ca vor trece toate cu rabdare si credinta, suntem oameni credinciosi si credem si in medicii din Romania.
Este internat la Terapie Intensiva, la un spital din Capitala. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis ca analizele au iesit un pic mai bine, da semne ca-si revine. E internat de destul de multe zile.

A stat putin acasa, l-am vazut ca nu se simte bine si eu l-am dus la spital, i-am facut testul. Am considerat ca acolo stiu medicii ce sa faca cel mai bine.
Nu i-a fost teama, tatal meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis ca totul va trece cu bine.

Noi suntem oameni credinciosi, credem in Dumnezeu si in toate minunile lui, stim ca finalul va fi unul fericit.
Tratamentul incepe sa dea roade, analizele ies din ce in ce mai bine.

Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sanatate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normala. La cateva zile de la internare i s-a agravat starea ”, a scris Ionut pe Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro