Ce si-au spus Iancu Sterp si Bianca Comanici dupa o lunga perioada in care nu s-au vazut

Iata cum a decurs ultima discutie dintre vedeta Kanal D si fostul concurent de la Puterea dragostei.

Bianca Comanici si Iancu Sterp s-au cunoscut in casa Puterea dragostei si s-au inteles destul de bine din prima clipa, ba chiar parea ca intre cei doi se infiripa ceva, insa, in cele din urma nu s-a concretizat nimic. Cei doi sunt doarte foarte buni prieteni si isi permit tot felul de glumite care mai de care mai picante!

Recent, cei doi s-au intalnit in ultima emisiune prezentata de Cornelia Ionescu, de pe WOWbiz.ro, in care se dezbatea subiectul luptei in cusca dintre Iancu Sterp si Ricardo, fostii concurenti din casa Puterea Dragostei. Nu dupa mult timp si-a facut aparitia si vedeta Kanal D, iar fratele lui Culita Sterp a profitat de ocazie sa o complimenteze pe tanara. Ba chiar, la un moment dat, Bianca Comanici a facut o declaratie uimitoare! Iata despre ce este vorba.

Fratele lui Culita Sterp a profitat de intalnirea cu castigatoarea primelor doua sezoane Puterea dragostei pentru a o complimenta si pentru a mai afla detalii din viata ei privata. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Iancu Sterp a vrut sa stie daca si-a facut sau nu un iubit, iar cand a aflat ca raspunsul este unul afirmativ, a fost cuprins de remuscari.

loading...
Tanarul regreta ca a scapat o femeie precum Bianca Comanici printre degete.

Totodata, vedeta Kanal D i-a spus, in gluma, ca a asteptat ca el sa faca o miscare, insa, pentru ca nu a dat niciun semn, si-a gasit in cele din urma fericirea in bratele altui barbat.

Dialogul celor doi a continuat, iar dupa ce Iancu Sterp i-a marturisit ca i-a dus dorul, Bianca Comanici a rabufnit. Tanara spune ca fratele lui Culita Sterp obisnuieste sa o caute si sa se intereseze de ea doar dupa ce ea isi face o noua relatie. Bineinteles ca intreaga discutie a fost doar o gluma care a facut deliciul spectatorilor.

Iancu: Ce frumoasa esti! Ti-ai facut iubit? Esti cea mai frumoasa surpriza pe ziua de azi.

Ti-ai facut iubit?
Bianca: Da, suntem la inceput.
Iancu: Pai si vrei sa mai continui? (n.r.- in gluma)
Bianca: Da, vreau sa mai continui cu el. Nu ne afecteaza job-ul. O sa spun mai incolo mai multe.
Iancu: Am scapat-o si pe Bianca. Ba si cat m-am chinuit!
Bianca: Ce sa fac?! Luni de zile l-am asteptat.
(n.r.- pe Iancu).
Iancu: Te iert ca ti-ai facut iubit, dar trebuie sa mergi maine sa ma sustii in gala. (…)

Iancu: Chiar daca ti-ai facut iubit, sa stii ca mie mi-a fost dor de tine.
Bianca: Asa face, de fiecare data asa a facut. Cand imi faceam si eu un iubit sau aveam treaba cu cineva, venea si se baga. Deci tot timpul asa a fost. Cand imi faceam o combinatie, imi dadea mesaj. Recunosti?
Iancu: Da, dar asa s-a nimerit. (…) Bianca e mai frumoasa ca niciodata, dar are iubit.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro