Cornel Ilie a vorbit pentru prima data despre divortul de mama copiilor sai

Cornel Ilie a divortat de Eliza in luna octombrie a anului trecut.

Cornel Ilie a vorbit despre divortul de mama copiilor sai, explicand in ce relatii a ramas cu fosta sa sotie. Solistul trupei Vunk are doi copii, Cezar si Zara si recunoaste ca s-a temut de felul in care ii va afecta separarea.

Cornel Ilie(45 de ani) a decis ca este momentul unui nou capitol in viata sa.

Artistul a divortat de Eliza anul trecut, in luna octombrie.

In prezent, cei doi au pastrat o relatie frumoasa de prietenie, sperand ca cei doi copii sa nu priveasca aceasta ruptura ca pe un lucru negativ.

loading...
Cornel Ilie a vorbit despre divortul de sotia sa in cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, „Fain & Simplu”.

„Anul trecut, in octombrie, cand am divortat, au fost niste transformari decisive in viata mea. In acest an l-am pierdut si pe tata. Am fost pus in fata unor momente carora trebuia sa le fac fata, sa scot ceva bun din ceea ce se intampla.

Am simtit ca toate lucrurile astea vin sa vindece ceva in mine, nu neaparat sa ma distruga. Toate vin cu lectii. Ca dovada ca noi acum cu totii, Eliza, Zara si Cezar suntem foarte bine si ne intelegem extraordinar. Am inteles ca toata povestea nu statea doar in conceptul asta de a ramane casatoriti si de a arata oamenilor ca nu sunt probleme in familie sau in cuplu. Sunt probleme si sunt convins ca sunt la toti! Pe undeva, faptul ca am ales sa anuntam divortul nostru asa cum am facut-o, cu multa prietenie, era pentru a da speranta si altora ca daca nu mai puteti

continua impreuna se poate face si asa. De la tv si in presa toate exemplele sunt negative, toti se cearta, se injura, isi aduc aminte ca sunt niste nenorociti deodata”, a declarat Cornel Ilie.

„Mie mi-a fost teama pentru copii, eu ii pun pe ei pe primul plan. Acolo am cantarit cel mai mult, pentru ca acolo conteaza cel mai mult efectele. Am incercat si acum tot ceea ce facem e sa protejam copiii. Exista dragoste intre doi oameni dupa iubire. Intre doi oameni care au doi copii impreuna exista o forma de dragoste care ramane acolo orice ar fi. Suntem intr-un punct superb ca relatie. Foarte putini oameni cred ca asta e posibil. Pentru fiecare relatie care am avut-o cu orice femeie am vrut sa fie cea mai frumoasa perioada din viata ei”, a mai spus artistul.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro