Culita Sterp, jefuit dupa ce a cantat la un eveniment

Culita Sterp a fost jefuit dupa ce a cantat la un eveniment! Artistul a fost invitat sa creeze atmosfera intr-un local, insa lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Acesta a fost jefuit de un barbat a carui fotografie a postat-o pe pagina sa personala de Instagram!

Dupa participarea la emisiunea „Survivor Romania 2021′, Culita Sterp a devenit unul dintre cei mai apreciati artisti ai tarii. La scurt timp de la revenirea in tara, acesta a avut o multime de concerte, unde a bucurat oamenii cu ajutorul vocii si energiei lui.

Chiar daca este o persoana publica si extrem de indragita de public, asta nu inseamna ca nu are parte si de experiente nefericite. Seara trecuta a fost invitat sa cante intr-un local in care i s-a furat portofelul! Acesta stia cine este hotul, asa ca a postat imediat o imagine cu acesta pentru a-si recupera bunurile.

Imediat dupa ce a cantat, Culita a postat pe InstaStory o fotografie in care aparea un tanar in camasa alba. Alaturi de poza, artistul a scris:

loading...
„Il cunoaste cineva pe baiatul asta? Mi-a furat portofelul!’, a fost mesajul publicat de artist.

La cateva minute dupa imaginea cu presupusul hot, Culita Sterp a postat un videoclip in care declara ca l-a gasit pe cel care l-a jefuit. Se pare ca totul a fost o inscenare, iar persoana care i-a „furat’ portofelul cel mai probabil ii este prieten apropiat.

Dupa participarea la emisiunea „Survivor Romania 2021′ de la Kanal D, Culita Sterp a slabit nu mai putin de 17 kilograme. Artistul s-a intors din Republica Dominicana cu o conditie fizica mult mai buna, atat datorita lipsei hranei, cat si traseelor extrem de solicitante.

„Am slabit 17 kilograme. Doar ieri m-am cantarit prima data. Am avut 105 cand am plecat si am 88 de kilograme’, a spus Culita Sterp la Theo Show.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro