Cum a reactionat Dorian Popa, dupa ce i s-a cerut certificatul verde la un restaurant din Capitala

Dorian Popa a transmis un mesaj pe Instagram, dupa ce i-a fost cerut pentru prima data certificatul verde.

Bucurestiul a intrat oficial din nou in scenariul rosu! Noile restrictii urmeaza sa intre in vigoare de la miezul noptii. Una dintre aceste restrictii presupune prezentarea certificatului verde pentru a putea intra in restaurante, cafenele, teatre, cinematografe, cluburi sau diverse sali de spectacole.

Dorian Popa se numara printre vedetele din Romania care s-au vaccinat impotriva coronavirusului.

El a poveste in urma cu putin timp ca i-a fost cerut certificatul verde inainte de a intra intr-un restaurant din Capitala. Se pare ca unii dintre patroni incearca deja sa puna noile reguli in practica, pentru siguranta tuturor. Celebrul cantaret a dezvpluit ca domnisoarei care i-a cerut certificatul verde ii era rusine, lucru de care Dorian Popa s-a mirat.

loading...
„Am oprit sa mananc ceva si oficial este prima data cand mi se cere certificatul de vaccinare pentru a putea fi scanat.

Ii si era rusine domnisoarei sa mi-l ceara. De ce sa ne fie rusine, fratilor?! Asta e viitorul”, a povestit Dorian Popa.
Dorian Popa s-a imunizat impotriva coronavirusului in luna aprilie a acestui an.

Artistul a postat un videoclip in care le-a explicat urmaritorilor sai ca este pro-vaccinare si le-a marturisit ca are putine emotii.

„M-au luat emotiile. Astazi sunt la clinica si ma voi vaccina.

O sa completez toate actele pe care trebuie sa le completez. O sa vedeti si cum fac vaccinul, dar o sa ma vedeti pe mine, pentru ca trebuie sa respectam cu rigurozitate regulamentul. Suntem pregatiti sa mergem catre o lume mai buna, la normalitate. Este normal sa am emotii, pentru ca e un pas important in viata mea.

Trebuie sa recunosc, atunci cand am plecat in Africa am facut 5 vaccinuri, iar inainte de Asia am facut alte patru vaccinuri”, a declarat Dorian Popa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro