Cum a reactionat Maria Constantin cand a descoperit ca este inselata

Interpreta Maria Constantin a facut marturisiri despre perioada in care a fost inselata de partenerul de viata. Artista a recunoscut ca i-ar fi dat o a doua sansa daca acesta ar fi recunoscut ca a inselat-o.

Desi ar fi putut trece peste infidelitatea barbatului, Maria nu a putut trece peste minciuna. Partenerul ei de viata de atunci nu a vrut nici in ruptul capului sa recunoasca faptul ca a inselat, desi artista avea dovezi ale infidelitatii.

„Am aflat de pe Facebook pentru ca am primit niste conversatii, niste imagini. In prima faza nu mi s-a recunoscut, ulterior cu chiu cu vai mi s-a recunoscut ca asa era, adica nu era o minciuna si asta e. M-a deranjat foarte tare si nu am putut sa trec nu peste faptul ca am fost inselata, ci peste faptul ca am fost mintita”, a declarat Maria Constantin la Antena Stars.

Fosta sotie a lui Marcel Toader este acum intr-o relatie cu Robert Stoica, iar in viitorul apropiat acesta ii va deveni sot. Barbatul are afaceri imobiliare si o pensiune in Arges.

loading...
”La un eveniment pur si simplu, nu stiu daca a fost dragoste la prima vedere, dar cred ca atractie la prima vedere, voiam sa aflu cat mai repede ce e cu el, sa aflu de unde a venit, de unde a rasarit”, a spus Maria Constantin.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro