Cum arata mormantul lui Petrica Cercel.

Petrica Cercel a decedat dupa ce a pierdut lupta cu Covid-19. Artistul a fost inmormantat duminica, 19 septembrie. Iata cum arata mormantul cataretului.

Petrica Cercel a fost unul dintre cei mai apreciati cantareti de muzica lautareasca din Romania. Artistul a fost condus pe ultimul drum de catre familie si apropiati. Iata cum arata mormantul cataretului.

Celebrul cantaret a ajuns pe mainile medicilo r dupa ce s-a infectat cu Covid-19. Petrica Cercel a fost intubat intr-un spital din Capitala dupa ce starea lui de sanatate a devenit critica.

Insa, artistul a pierdut lupta cu virusul care face ravagii in toata lumea.

Petrica Cercel a fost inmormantat in urma cu doua zile la cimitirul Ghencea din Capitala. Mormantul regretatului manelist a fost inconjurat de zeci de coroane de flori, devenit acum un adevarat loc de reculegere pentru familie si apropiati.

loading...
Peste groapa in care isi doarme somnul de veci Petrica Cercel au aparut zeci de coroane de flori pe care familia si cei dragi le-au adus drept ultim omagiu pentru cantaret.

Toate florile au culoarea alba, asa cum a fost de altfel dorinta rudelor lui Petrica Cercel, deoarece acestia il considera un inger.

Mai mult, langa mormantul artistului se afla si crucea pe care putem observa anul nasterii cantaretului. De-a lungul vietii, Petrica Cercel si-a tinut varsta ascunsa.

Astfel, putem sa aflam ca regretatul manelist s-a nascut in anul 1968, deci cantaretul a murit la varsta de 53 de ani lasand in urma o sotie vaduva, 3 copii si cinci nepoti, care vor trebui sa invete sa traiasca fara dragostea lui.

Daniel Ionescu, cunoscut drept cameramanul manelistilor, a dat vestea mortii lui Petrica Cercel si le-a comunicat celor care vor sa participe la priveghiul artistului si la inmormantare una dintre cele mai mari dorinte ale familiei.
Mai exact, apropiatii lui Petrica Cercel au cerut ca toti participantii sa poarte haine de culoare albea.

„Nu mi-as fi dorit niciodata sa scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pamant, dar din pacate soarta a fost atat de cruda cu el si l-a luat de langa noi!! Tin sa precizez ca toti cei care vor

fi prezenti la priveghiul Lui Petrica Cercel avem rugamintea de a avea

camasa alba sau tricou alb, Va multumim pentru intelegere Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a scris Daniel Ionescu, cameramanul manelistilor, pe contul sau de Facebook.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro