CUM SE COMPORTA CRISTI BORCEA CU SOTIA LUI?

Recent, Valentina Pelinel si Cristi Borcea au aniversat trei ani de casatorie! In acest timp, au devenit parintii a trei copii si, potrivit spuselor Valentinei, si-au gasit echilibrul in cuplu. Sotia fostului actionar de la Dinamo a oferit un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO si a scos la iveala detalii nestiute despre relatia pe care o are cu sotul ei.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea isi traiesc relatia departe de ochii curiosilor si sunt foarte discreti atunci cand vine vorba despre viata de familie. Au impreuna trei copii si sunt casatoriti de trei ani, dar iubirea care ii uneste este din ce in ce mai puternica, spune Valentina Pelinel. In exclusivitate pentru CANCAN.RO, fostul model a vorbit despre relatia pe care o are cu sotul ei, dar si despre Milan, Indira si Rania.

Mai mult decat atat, dupa ce a stat o buna perioada de timp departe de lumina reflectoarelor, Valentina Pelinel a marturisit ca se ocupa de afacerile familiei. Se pare ca nu a renuntat niciodata la cariera, ci doar a ales sa se concentreze mai mult asupra familiei si copiilor.

Recent s-au implinit trei ani de cand tu si Cristi Borcea v-ati casatorit, iar trei e considerat numar magic. Simti ca s-a schimbat ceva intre voi dupa tot acest timp?

VALENTINA PELINEL: Cu siguranta, ceva s-a schimbat pentru ca viata in sine este in continua schimbare. Si acest lucru se vede si in relatiile noastre. In ceea ce ne priveste, relatia noastra este mai puternica decat oricand, si ceea ce e cel mai important, lucrurile sunt asezate acum. Linistea si echilibrul pe care le-am construit impreuna sunt o resursa esentiala pentru fericirea si implinirea casniciei noastre. Este o perioada binecuvantata si ma bucur de ea in fiecare zi, cu toata inima.

Cum ai descrie relatia voastra? Il consideri pe Cristi Borcea cel mai bun sot din lume?

loading...
VALENTINA PELINEL: Alaturi de el invat ceva nou in fiecare zi. Cristi este o persoana plina de energie si vitalitate, mereu are idei noi si initiative. Viata langa el nu este niciodata plictisitoare. Este, in egala masura, un barbat care stie sa ofere stabilitate si incredere unei femei, dar si sa o faca sa se simta cea mai iubita din lume. Noi suntem parteneri si prieteni in aceasta relatie, iubiti si soti si de aceea echilibram mereu lucrurile.

In afara de iubire, este vorba de respect intre noi si de o foarte buna comunicare. Ne-am dorit sa fim impreuna si ne-am asumat relatia. Provocarile prin care am trecut ne-au facut mai puternici si mai uniti. Fericirea inseamna si adaptarea la personalitatea celuilalt, dar si libertatea pe care o acorzi din dorinta comuna de a avea un partener de nadejde langa tine in aceasta calatorie numita casnicie.

Care dintre voi este mai cumpatat si lasa de la el atunci cand vine vorba de discutii?

VALENTINA PELINEL: Amandoi avem personalitati puternice si nu este in firea noastra sa dam inapoi. Insa amandoi suntem dispusi la comunicare deschisa si onesta, la discutii si feedback constructive. Ne respectam suficient de mult incat sa adoptam calea de mijloc si negocierea.

Ca tot vorbeam despre numarul magic, voi sunteti parintii a trei copii. Cum e viata cu doua fete si un baiat? Te-ai vedea mama din nou?

VALENTINA PELINEL: Ce pot sa-ti spun este ca fiecare zi alaturi de ei este magica. Dificila, obositoare, fantastica, implinita, fericita. Toate emotiile pe care le resimte fiecare mama in fiecare zi. Cu siguranta, nu am timp sa ma plictisesc sau sa ma gandesc la ce e greu si ma concentrez sa-i urmaresc cum cresc, evolueaza si se dezvolta. Nu am planificat un al patrulea copil, dar amandurora ne plac copiii si, daca e sa se intample, este o binecuvantare de la Dumnezeu. Insa nu face parte din planurile noastre.

Te-ai recuperat foarte repede dupa cele trei sarcini si ai ajuns la silueta de model. Care e secretul? Stim ca mergi la sala, dar ai spus la un moment dat ca esti gurmanda. Urmezi o dieta sau mananci orice, in cantitati mici?

VALENTINA PELINEL: Sunt adepta unui stil de viata echilibrat, ceea ce presupune alimentatie corecta, sport regulat si o viata emotionala echilibrata. Echilibrul este cheia in toate. Infometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovatia asociate cu mancarea nu vor fi niciodata folositoare, asa ca nu vad de ce sa nu ma bucur atunci cand imi place sa mananc ceva care poate nu e neaparat sanatos. Nu ajung in punctul in care sa fiu nevoita sa dau multe kilograme jos, pentru ca balansez foarte bine alimentatia si sportul. Iar cand ai trei copii care te provoaca la jocuri si activitati dinamice toata ziua, kilogramele se dau usor jos. Altfel, imi mentin in orice context rutina zilnica de sport si dieta corecta, fara sa fac excese, dar si fara sa imi impun restrictii drastice.

Cum reusesti sa ai timp si de tine?

loading...
VALENTINA PELINEL: Imi prioritizez activitatile in functie de importanta lor in viata mea si, exact ca in planurile financiare, le acord atentie procentuala. Una dintre valorile mele este aceea de a avea grija de mine si a-mi acorda timp, chiar si 15 minute pe zi sau o ora la sala. Pentru acest lucru, renunt la alte activitati poate mai relaxante sau mai putin solicitante. Atata timp cat esti aliniat cu obiectivele si valorile tale, nu exista scuza „nu am timp”. Timp nu este oricum, ti-l faci.

Care este ritualul sau obiceiul la care nu ai putea renunta vreodata?

VALENTINA PELINEL: In acest moment, as raspunde ca nu as renunta niciodata la activitatea fizica, pentru ca face parte din stilul meu de viata si din dorinta mea de a fi sanatoasa si activa. Dar nu se stie niciodata

Ai renuntat la cariera si, o perioada, ai „disparut” din lumina reflectoarelor. Stim ca iti iubesti familia mai mult decat orice, asa ca vrem sa te intrebam: te consideri implinita? Exista ceva ce ti-ai propus sa faci si nu ai reusit?

VALENTINA PELINEL: Nu am renuntat la cariera, in modeling exista insa etape si, de la un anumit punct incolo, fiecare etapa vine cu anumite provocari sau limite. Am ales sa pun pe primul plan familia, mai ales cresterea copiilor si relatia cu Cristi, pentru ca asa am simtit sa fac. Da, sunt implinita ca mama, femeie, sotie. In paralel, ma implic in afacerile familiei si pot spune si ca, pe plan profesional, am parte de satisfactii.

Cum iti vezi viata in urmatorii cinci ani? Ti-ai stabilit vreun ideal?

VALENTINA PELINEL: Aceasta este o intrebare provocatoare, pentru ca sunt o persoana organizata si imi place sa imi fac planuri. In acelasi timp, am invatat ca planurile si realitatea au rareori ceva in comun. Nu am idealuri, dar imi propun anumite obiective, pe care nu le dezvalui, preferand sa se transforme singure in realitate prin disciplina si investitie de timp si energie.

Cu cine crezi ca seamana Milan, Indira si Rania? Au „mostenit” trasaturile de caracter de la mama, de la tata, sau au luat ce era mai bun de la amandoi?

VALENTINA PELINEL: Fiecare dintre ei are o personalitate aparte si in fiecare zi ma surprind, descopar ceva nou la ei. Fizic, au preluat trasaturi de la amandoi, iar din punct de vedere al caracterului, acest lucru depinde de noi, ca parinti, cum ii ajutam sa si-l formeze pentru a deveni adulti echilibrati si responsabili.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro