Dan Alexa si Anamaria Prodan, culisele unei relatii controversate

Dan Alexa a dat cartile pe fata si a dezvaluit in ce relatie se afla in prezent cu familia Reghecampf – Prodan. Antrenorul CSM Resita a vorbit, totodata, si despre motivul real al divortului dintre el si Izabela, fosta lui sotie, cu care are doi copii.

Cuplul Dan Alexa si Anamaria Prodan a tinut multa vreme prima pagina, vehiculandu-se ca cei doi ar avea o relatie. Fostul fotbalist de la Dinamo si Rapid a facut dezvaluiri, in premiera, despre natura relatiei dintre ei doi, dar si despre Laurentiu Reghecampf.

Alexa a dezvaluit care este principala calitate a Anamariei Prodan si a recunoscut ca a primit un ajutor urias de la sotia lui Laurentiu Reghecampf.

„Reghecampf e un antrenor foarte bun din fotbalul romanesc. Ana este managerul meu, eu am semnat contract cu ea in continuare. M-a ajutat mult pe la echipele la care am fost, a incercat sa imi aduca jucatorii pe care i-am vrut, a fost langa mine. Dar eu iau toate deciziile cum vreau. Daca am nevoie de un jucator, daca simt ca poate sa ma ajute, apelez la ea. Avem o relatie de respect. Pe Reghecampf il respect foarte mult si ma bucur ca s-a intors in Romania pentru ca cred ca i-a lipsit foarte mult tara noastra.

loading...
Ana a demonstrat ca este unul dintre cei mai buni impresari. A facut niste transferuri de top. Marea calitate a Anei este ca apreciaza un jucator de Liga 2 la fel ca si unul de top, adica e foarte implicata in viata fotbalistului. Este unul dintre cei mai buni impresari romani, transferurile ei sunt, daca nu ma insel, cele mai scumpe„, a declarat Dan Alexa pentru antenastars.ro.

Dan Alexa a divortat de Izabela Alexa cea cu care are doi copii in anul 2016. Totusi, antrenorul CSM Resita nu se teme sa ajunga din nou in fata altarului. Pe de alta parte, Alexa a recunoscut ca mereu a pus cariera mai presus de orice.

„Izabela si-a dat viata dupa programul, un program foarte strict. Am ajuns la divort pentru ca am fost prea mult timp impreuna, am fost imatur in relatie. Eu am apreciat-o mereu, copiii sunt viata mea. Important e ca am o relatie foarte buna cu ea acum.

Nu exclud sa ma casatoresc iar. Daca iubesc si gasesc intelegere, pot ajunge din nou in fata altarului„, a declarat Alexa pentru sursa citata.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro