De ce au ajuns sa se certe Bianca Dragusanu si Victor Slav, la 7 ani de la divort

Bianca Dragusanu si Victor Slav au divortat in 2014 si au impreuna o fetita, pe Sofia. Dupa separare, cei doi au ramas in relatii bune, insa in prezent se afla in mijlocul unor controverse. Se pare ca vedeta este foc si para pe tatal fiicei sale. Dar ce se intampla, de fapt, intre Bianca si Victor?

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au indragostit in timpul show-ului „Dansez pentru tine’. Desi pareau sortiti unul altuia, relatia lor nu a functionat si au ajuns sa divorteze. Pentru fiica lor, Sofia, cei doi au convenit sa pastreze o relatie buna. Din pacate, in ultima vreme, lucrurile s-au cam schimbat intre ei.

Conform informatiilor prezentate de Playtech, se pare ca Bianca Dragusanu nu ar mai fi multumita de timpul pe care Victor Slav il petrece cu fiica lor, dupa ce fostul prezentator tv s-a cuplat cu o tanara. In plus, blondina i-ar reprosa acestuia ca nu contribuie financiar la cresterea micutei.

„Bianca ii reproseaza lui Victor ca pleaca in vacanta cu iubita lui si cu Sofia deloc. Ii reproseaza si ca petrece prea putin timp cu fetita, ca nu ajuta financiar mai deloc, ca se implica prea putin.

loading...
Efectiv nu stie de ce sa se mai ia de el. Sigur, Victor cotizeaza, dar nu la nivelul la care si-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atatia bani.’, au declarat apropiatii celor doi, pentru playtech.ro.

In vreme ce Bianca Dragusanu ar tuna si fulgera la adresa lui, Victor Slav prefera sa nu intre in conflict cu fosta sotie si tine legatura mai mult cu mama Biancai.

„Nu isi permite hainute de la branduri de lux. Insa nu este un tata neglijent si se ocupa de bunastarea fiicei sale intr-o proportie mai mica decat Bianca, este adevarat. Insa atat isi permite. Ea ii scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se straduieste sa nu o bage in seama si sa nu intre in conflict. Tine legatura mai mult cu mama Biancai, fosta lui soacra”, au mai dezvaluit surse din preajma Biancai si ai lui Victor Slav, pentru sursa citata anterior.

Potrivit spuselor Iuliei Salagean, Bianca Dragusanu ar fi avut un scop pentru care voia sa o intalneasca. Iulia sustine ca Bianca, ce-i era sotie lui Alex Bodi la acea vreme, voia sa ii puna pe amandoi la masa, pentru a vedea daca intre ei exista anumite gesturi sau priviri.

„Ea si-a dorit foarte mult sa ma cunoasca si a insista foarte mult. O perioada lunga de timp a insistat sa ma cunoasca sau sa ne puna cel putin la aceeasi masa pe mine si pe Alex, sa vada daca sunt gesturi, priviri.’, a spus Iulia Salagean la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro