De ce s-a imbracat Alexandra, castigatoarea sezonului 3 Puterea dragostei in rochie de mireasa in Marea Finala.

Alexandra, castigatoarea sezonului 3 Puterea dragostei a ales o tinuta mai putin obisnuita pentru Marea Finala si anume o rochie de mireasa.

Alexandra, castigatoarea sezonului 3 „Puterea dragostei” s-a imbracat in rochie de mireasa in Finala reality-show-ului matrimonial spre deosebire de celelalte concurente care au purtat tinute de Gala.

Concurenta a si motivat decizia pe care a luat-o si totul, se pare ca il priveste pe partenerul ei din emsiune, Codrut. Alexandra a recunoscut ca spera sa fie ceruta de sotie in Finala sezonului 3 „Puterea dragostei”, insa nu s-a intamplat deloc asa cum si-a dorit. Ce a motivat Codrut atunci cand nu a vrut sa ii ofere inelul mult visat?

Cristina Mihaela: „Tu ai venit inca din prima zi a competitiei cu rochia de mireasa la tine”

loading...
Alexandra: „Eu v-am spus si uitati-ma imbracata in finala cu rochia de mireasa!”.

Codrut: „Cu rochia de mireasa am decis sa nu ne grabim, pentru ca avem tot timpul din lume. Eu sunt un ginere mai modern”

Cristina Mihaela: „S stii ca m-ai dezamagit! Alexandra mi-a zis: Eu sunt pregatita sa ma casatoresc! A rezolvat si cu buletinul. Ti-e teama de casatorie”.

Alexandra formeaza un cuplu foarte sudat cu Codrut, insa nu a castigat sezonul 3 „Puterea dragostei” alaturi de el asa cum se astepta, ci alaturi de Marinescu caruia i-a spus imediat dupa Marea Finala ca nu merita ca el sa castige, ci Codrut ar fi trebuit sa fie in locul lui.

Adevarul o sa iasa la iveala in curand. Ii cunosc fiecare minciuna. Uitati-va putin la diferenta fata de cum a intrat in casa. Eu am petrecut timp afara si cu el, in Dominicana. Nu am cum sa stau langa niste persoane pe care eu nu le consider reale.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro