De ce s-au despartit Alexandra si Codrut de la Puterea Dragostei

Vestea ca Alexandra si Codrut de la Puterea Dragostei s-au despartit i-a luat prin surprindere pe fanii acestora, mai ales ca se si logodisera. La putin timp dupa terminarea sezonului 3 al emisiunii de la Kanal D, au aparut informatii despre despartirea celor doi. Acum, Alexandra a dat cartile pe fata si a spus de ce ea si Codrut s-au certat.

Alexandra si Codrut au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragostei. Totusi, dupa marea finala, au inceput sa apara informatii referitoare la faptul ca cei doi s-au despartit. Vestea despartirii a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales intrucat Codrut o ceruse in casatorie pe Alexandra.

Alexandra le-a spus fanilor ei ca intr-adevar ea si Codrut s-au certat, insa nu a dezvaluit si motivul. Acum, s-a decis sa dea cartile pe fata si a marturisit ca cel care a vrut sa puna punct relatiei este Codrut. Tanara a afirmat ca nu s-a asteptat nici o clipa ca relatia lor sa se destrame, mai ales ca aveau planuri de viitor.

Alexandra de la Puterea Dragostei a vorbit despre despartirea de Codrut. Aceasta a spus ca ea si Codrut avea planuri, ca dupa ce se termina competitia, sa se mute impreuna in Bucuresti. Totusi, dupa ce au parasit casa Puterea Dragostei, Codrut nu a mai vrut sa se mute cu Alexandra. Castigatoarea sezonului 3 al emisiunii de la Kanal D spune ca despartirea s-a produs dupa ce ea a plecat la Craiova pentru a-si vedea fetita.

Codrut ar fi fost nemultumit de anumite aspecte, pe care i le-a reprosat Alexandrei.

loading...
„Mi-a zis ca ii scriu doar ca sa il controlez. Mi-a zis ca in Bucuresti s-a simtit ca la penitenciar. Nu mi-a cazut bine chestia asta. Tu stiind ca totul este ok, el mi-a spus asta. De asta ii si spuneam sa vorbeasca cu mine. Dupa care, doua zile nu mi-a mai dat niciun mesaj. Stiam ca nu am gresit. Voiam sa ii dau libertatea pe care el mi-o ceruse’, a declarat Alexandra de la Puterea Dragostei, despre Codrut, la Wownews.

Alexandra a mai dezvaluit ca a deranjat-o cat de repede a trecut Codrut peste despartire. Acesta s-a afisat in compania altor domnisoare, iar Alexandra a primit capturi foto si filmulete in care acesta se distreaza pe cinste alaturi de alte tinere. Alexandra a fost foarte deranjata si i-a scris lui Codrut sa respecte perioada de dupa despartire si sa incerce sa fie mai discret.

„El oriunde se duce, eu aflu’, a spus Alexandra despre Codrut de la Puterea Dragostei.

Castigatoarea de la Puterea Dragostei nu a fost doborata de despartirea de Codrut, dat fiind faptul ca a trecut prin mai multe experiente care au facut-o sa sufere, astfel devenind puternica. Tanara a declarat ca a avut ceva de invatat si din aceasta experienta si incearca sa isi ocupe timpul cu diverse activitati pentru a uita ce s-a intamplat.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro