ELLA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, DECLARATII NEASTEPTATE DESPRE JADOR.

Jador si Ella au trait o poveste de dragoste cu nabadai. Relatia celor doi nu a durat foarte mult, iar din cauza neintelegerilor si-au spus adio. Recent, bruneta a tinut sa ii transmita fostului sau partener un mesaj, dupa ce artistul ar fi cautat-o de cateva ori.

Desi s-au despartit intr-un mod frumos, in prezent situatia dintre ei nu este deloc buna. Ella a povestit intr-un interviu pentru Antena Stars faptul ca Jador a inceput sa o sune din noi si nu o lasa sa isi traiasca viata in liniste, alaturi de actualul sau partener.

Mai mult decat atat, bruneta isi doreste ca artistul sa nu mai faca afirmatii despre ea, pentru ca in prezent nu mai are niciun sentiment pentru el.

”Nu ma surprinde nimic, probabil asa este un barbat in momentul in care nu i se mai acorda atentie, devine putin deranjat si irascibil, daca nu eram asa iesita in lume, banuiesc ca nu mai insista sa ma sune, in conditiile in care stia ca sunt cu iubitul meu. Ba mai mult cu camera, probabil a fost deranjat ca l-am blocat. As vrea sa ii transmit in mod direct si sper sa inteleaga odata pentru totdeauna ca eu nu mai am sentimente pentru el si ar trebui sa nu mai afirme niste lucruri. L-as ruga din toata inima si insistent sa ma lase deoparte, sa-mi traiesc viata asa cum simt eu, in afara camerelor in ultima perioada ca asta imi place mie. Din respect pentru iubitul meu, cat si pentru familia mea am intrat sa mai comentez acet material. El nu este atat de important in momentul de fata pentru mine, incat sa vorbesc eu despre el”, a mentionat Ella pentru Antena Stars.

loading...
In acelasi timp, Ella s-a declarat deranjata de lucrurile pe care Jador le-a spus despre ea: „Atata timp cat nu stii sa respecti o femeie, mai mult, o femeie cu care ai impartit mai multe momente, mai bine taci. El stie bine ca daca intru in niste subiecte, ar fi penibil pentru el”, a mai declarat Ella pentru Antena Stars.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro