Fiul lui Petrica Cercel, rugaminte pentru cei care vor veni la priveghiul tatalui sau

Fiul lui Petrica Cercel are o rugaminte neobisnuita pentru cei care vor fi prezenti la priveghiul tatalui sau.

Fiul lui Petrica Cercel doreste ca toti cei care vor fi prezenti la priveghiul tatalui sau sa fie imbracati in tinuta de culoare alba. Daniel Ionescu, cameramanul manelistilor, a postat pe contul personal de socializare un mesaj din partea lui Ionut Cercel, fiul regretatului manelist.

Ionut Cercel doreste ca persoanele care vor veni la priveghi sa fie imbracate in vestimentatie alba.

„Rugamintea lui Ionut Cercel si a familiei Cercel ! Cei care vor sa vina la priveghiul lui Petrica sa vina in tinuta alba obligatoriu !!! Tatal lui este un inger si nu vrea ca toti ce vor participa la priveghi sa vina in tinuta neagra !! El a mentionat ca tatal lui este un inger si isi doreste ca toti cei care vor veni , sa vina in tinuta obligatorie de culoare alba! Va rog pe toti sa da-ti un SHARE !!!”, a scris pe Facebook, Daniel Ionescu.

Cine a fost Petrica Cercel, manelistul care a murit de Covid. Celebrul manelist se lupta de cateva zile cu temutul coronavirus, fiind internat in spital, intubat si mentinut in viata cu ajutorul aparatelor. Din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva din cauza problemelor de sanatate.

loading...
Cel care a anuntat ca Petrica Cercel se lupta sa traiasca a fost chiar fiul sau, Ionut Cercel. „Oameni buni, tatal meu are intr-adevar probleme de sanatate. Mai exact, acest nenorocit de COVID-19, dar prin rugaciunile noastre, Dumnezeu il va vindeca!”, a fost mesajul lui Ionut Cercel postat pe Facebook. Acum, familia indurerata si apropiatii se pregatesc de inmormantare, fiind vorba despre momentul pe care nu ar fi vrut sa il traiasca niciodata.

Mesaje de la Sorinel Pustiu, Tzanca Uraganu si Costel Biju

„Prietenul meu, fratele meu…un om extraordinar. E un om foarte important pentru noi, pentru cei care il cunoastem si il iubim. Speram pana in ultimul moment ca se va face bine si va merge la el acasa. Ultima oara am vorbit acum o luna de zile, acum doua zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sanatate nu era buna. Am crezut ca poate, poate da Dumnezeu si o sa fie bine”, a spus Sorinel Pustiu. „Este un soc foarte mare, acest om nu merita asa ceva, era un om foarte bun, in primul rand mare muzicand, am facut atatea hit-uri, atatea melodii frumoase… Eu in momentul de fata sunt foarte, foarte socat, nu-mi vine sa cred ceea ce se intampla”, a spus Tzanca Uraganu. „Dumnezeu sa-l ierte pe prietenul si colegul nostru, Petrica Cercel! Condoleante familiei indurerate”, a scris si Costel Biju pe Facebook.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro