Florin Salam are probleme de sanatate.

Florin Salam are probleme de sanatate. Dupa vestea care a intristat intreaga lume a manelistilor si nu numai, anuntul mortii lui Petrica Cercel, au aparut informatii potrivit carora nici Florin Salam nu ar sta foarte bine la capitolul sanatate.

Florin Salam are probleme de sanatate. Fiul artistului, Dani, a decis sa rupa tacerea si clarifice lucrurile, dupa ce membrii familiei au primit foarte multe intrebari si mesaje privind starea de sanatate a manelistului.

Dani, fiul artistului din prima casatorie, a facut o postare pe retelele de socializare, in care a recunoscut ca tatal sau nu se simte foarte bine si urmeaza un tratament pentru a-si imbunatati starea.

Din fericire, Florin Salam nu se afla internat in spital, isi urmeaza tratamentul acasa. Motivul pentru care nu se simte bine ar fi oboseala acumulata in noptile nedormite si stilul de viata haotic pe care il are in ultimii ani.

loading...
„Primesc tot felul de mesaje in legatura cu tatal meu in urma celor aparute in presa. Tatal meu nu este internat in vreun spital, tatal meu nu este asa cum se spune de cateva zile in presa. Tatal meu urmeaza, intr-adevar, un tratament.

Dupa atatea nopti pierdute si un stil de viata haotic a ajuns intr-o pasa mai putin buna! Totul trebuie sa fie tinut sub control pentru a putea sa onoreze viitoarele evenimente la care este angajat.

Va Multumesc tuturor care v-ati facut timp sa intrebati despre sanatatea tatalui meu. Pe aceasta cale am vrut sa va anunt ca totul merge spre bine! Ne vedem curand pe scena„, este mesajul postat de Dani, fiul lui Florin Salam, pe Facebook.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro