Florin Salam, prima reactie dupa ce s-a zvonit ca ar avea probleme grave de sanatate

Florin Salam a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca ar fi grav bolnav.

Informatia potrivit careia starea de sanatate a manelistului ar fi una precara a fost confirmata atat de impresarul Dan Bursuc, care a afirmat ca „nu e bine deloc”, dar si de fiul lui Salam, Dani Stoian, care a spus ca tatal lui este pe tratament, deoarece se resimte dupa o perioada extrem de agitata.

Manelistul a postat pe TikTok un video in care anunta ca urmeaza sa cante la un botez. Evenimentul a avut loc exact in ziua in care a aparut informatia ca starea lui de sanatate nu este deloc una buna.

Pe filmare, manelistul pare extenuat, dar in mod evident nu este in stare grava, asa cum s-a speculat. Desi Florin Salam nu face nicio referire la acest lucru, pe filmare apare textul „Oameni buni, sunt bine. Nu va mai luati dupa stirile false”.

Artistul are un scurt monolog in care da mai multe detalii despre botezul la care urmeaza sa cante.

loading...
Dani Stoian, fiul artistului, a mentionat ca tatal sau urmeaza un tratament, dar nu pentru ca ar avea probleme grave de sanatate.

„Primesc tot felul de mesaje in legatura cu starea de sanatate a tatalui meu in urma celor aparute in presa. Tatal meu nu este internat in vreun spital, tatal meu nu este asa cum se spune de cateva zile in presa. Tatal meu urmeaza, intr-adevar un tratament. Dupa atatea nopti pierdute si un stil de viata haotic a ajuns intr-o pasa mai putin buna. Totul trebuie sa fie tinut sub control pentru a putea sa onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat. Va multumesc tuturor ca v-ati facut timp sa intrebati despre tatal meu. Pe aceasta cale am vrut sa va anunt ca totul merge spre bine. Ne vedem curand pe scena!„, se arata in postarea publicata de fiul manelistului.

Impresarul Dan Bursuc a confirmat ca Florin Salam se confrunta cu probleme de sanatate, dar nu a oferit prea multe detalii. „Nu sunt nici in masura, nici in starea necesara de a vorbi despre asta, va rog sa ma credeti. Tot ce stiu e ca nu e bine deloc!”, a marturisit impresarul.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro