Jador s-a oprit la un barbat care se ruga pe strada!

Jador, gest impresionant pentru un om care se ruga pe strada!

Jador este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania la momentul actual. Piesele sale au milioane de vizualizari si este cunoscut de o tara intreaga. Celebrul cantaret a marturisit de multe ori ca a avut o copilarie grea, cu multe neajunsuri, inainte sa ajunga celebru.

Chiar si dupa ce a ajuns cunoscut, artistul nu a uitat de persoanele cu o soarta nefericita.

Un barbat care se afla in genunchi si se ruga pe strada i-a atras atentia cantaretului. El a aflat ca barbatul are doi copii si, desi munceste, nu isi permite sa le ofere un trai bun. Cantaretul a fost impresionat de povestea barbatului, l-a luat in masina si au plecat impreuna sa faca cumparaturi pentru familia barbatului.

„Am crescut la o organizatie. Sunt din Petrosani, din Hunedoara. Am plecat de mic de acasa. Am cinci frati. Am doi copii, iar nevasta-mea e cu alt barbat”, a dezvaluit barbatul.

loading...
Jador a ramas uimit de gestul barbatului, care se aseza in genunchi in fata oamenilor acre treceau pe strada si se ruga. Cantaretul l-a intrebat de ce a recurs la agest gest.

„Te-ai pus in genunchi? De ce te-ai pus la oameni?”, a intrebat Jador. „Ma pun ca sa ma rog, dar nu ma baga nimeni in seama”, i-a raspuns barbatul.

Jador si barbatul neajutorat au mers la un supermarket, unde solistul l-a indemnat sa cumpere tot ce isi doreste pentru el si familia lui. La un moment dat, coplesit de emotii, barbatul a izbucnit in lacrimi si i-a multumit cantaretului pentru bunatatea pe care a aratat-o.

„Morala e ca trebuie sa ne uitam in jurul nostru, ca nu toata lumea are ce manca.

Opriti-va la toata lumea. Suntem cu totii oameni, frati si surori. Aveti grija unul de celalalt”, le-a transmis Jador fanilor sai, in ultimul sau clip postat pe Youtube.

Fanii au fost impresionati de gestul artistului. Mai mult decat atat, Jador i-a oferit barbatului si geaca pe care o avea pe el drept amintire.

„Nu cred ca mai este un artist in tara asta, care se ridica la valoarea ta si sufletul tau. Iti doresc tot binele din lume si tot respectul meu, Jador!”, „Daca 1% din oamenii cu banii ar face asemenea gesturi cum face Jador, cu siguranta am trai intr-o lume mult mai buna”, „Bravo Jador. Ai tot respectul meu. Dumnezeu sa te binecuvanteze”, sunt doar cateva dintre reactiile fanilor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro