Jennifer Love Hewitt a devenit mamica pentru a treia oara!

Jennifer Love Hewitt a nascut din nou, la frumoasa varsta de 42 de ani! Cum se simte frumoasa actrita

Actrita are mare succes in cariera si este considerata una dintre cele mai frumoase vedete internationale, dar acesta nu este singurul lucru care ii aduce zambetul pe fata. Jennifer are o relatie superba cu sotul ei si o familie minunata, formata din doi copilasi speciali. Autumn and Atticus au fost pana acum pe primul loc in viata parintilor, dar se pare ca echipa se mareste.

Actrita din celebrul film „Into the deep” a dat de curand vestea cea mare! Vedeta anunta ca s-a nascut si cel de-al treilea copil, un baietel sanatos care poarta numele de Aidan James, iar acum toata familia radiaza de fericire.

Zilele trecute aceasta a publicat un mesaj pe retelele de socializare in care vorbeste despre sarcina si cat de recunoscatoare este ca s-a nascut si cel de-al treilea copil.

loading...
„Se spune ca femeile isi parasesc corpul in timpul travaliului.

Calatoresc pana la stele, ca sa prinda sufletul bebelusilor lor si se reintorc in lume impreuna. Sunt onorata ca te-am ales pe tine, Aidan James. Acum ne intoarcem la chicote si odihna.”

De asemenea, in cadrul unui interviu pe care l-a acordat publicatiei People, actrita a dezvaluit ca nu se astepta sa fie din nou insarcinata, insa ca este o surpriza extrem de frumoasa.

„Nu ne-am gandit ca se va intampla tocmai in acest an nebun, prin care cu totii am trecut. Cred ca am reusit sa crestem doi copii speciali, care vor fi niste modele grozave”.

Jennifer Love Hewitt a primit prima nominalizare din cariera la Globul de Aur in 2011 si anume titlul de „cea mai buna actrita intr-o miniserie TV sau lungmetraj pentru televiziune”, pentru rolul unei mame singure din lungmetrajul de televiziune „The Client List”.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro