LOCALITATILE DIN ROMANIA INTRA IN ZONA ROSIE

Localitatile din Romania intra in zona rosie! Tot mai multe persoane sunt depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Autoritatile au impus astfel masuri drastice. Restrictiile se vor impune zonal, in functie de rata de incidenta, potrivit declaratiilor Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, dar si seful DSU, Raed Arafat.

Tot mai multe zone din Romania au intrat in scenariul rosu, iar din acest motiv oamenii vor suporta restrictii din ce in ce mai dure. Mai exact, nuntile si botezurile planificate vor fi amanate, iar in ceea ce priveste industria horeca este din nou pusa in asteptare.

In comuna Feleacu din Judetul Cluj, autoritatile au impus masuri drastice dupa cresterea numarului de cazuri de infectari cu coronavirus.

Localitatea se afla la doar 7 kilometri de Cluj-Napoca, iar incindenta a depasit pragul de 3/1000 de locuitori. Rata imbolavirilor de situeaza la 3.37, iar de joi, 9 septmebrie, toti locuitorii sunt nevoiti sa se conformeze cu noile schimbari.

Organizarea activitatilor in cadrul cinematografelor, institutiilor de spectacole, desfasurarea de festivaluri, activitati recreative si sportive sunt interzise din data precizata. Mai mult decat atat, barurile, restaurantele, discotecile si cazinourile sunt inchise si nu pot fi organizate evenimente private.

loading...
In acelasi timp, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Cluj a decis in cursul saptamanii trecute o noua serie de restrictii pentru comuna Margau, dupa ce rata incidentei a depasit 12 la mia de locuitori.

Probleme sunt si in Arad. Au fost introduse restrictii de circulatie in mai multe localitati din judet.

In Denza, incienta cazurilor a ajuns la 10,14 la mia de locuitori, iar din weekend vor fi introduse restrictii de circulatie pe timp de noapte. De asemenea, magazinele au un program special, de pana la ora 18:00.

In Igesti, problema este similara. Rata cazurilor a ajus tot la 10,14, iar Consisiul Judetean Arad a stabilit masuri clare.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro