Maria si Cristian Marinescu au planuri mari impreuna!

Maria si Cristian de la Puterea Dragostei au facut noi dezvaluiri despre relatia lor! Cat de curand vor trece la pasul urmator!

Cristian Marinescu, marele castigator al sezonului 3 Puterea Dragostei, si-a oficializat relatia cu frumoasa blondina in urma cu doar cateva luni, iar acum marturiseste ca este pregatit sa faca un pas foarte important, care ii va consolida relatia.

Cu toate ca ceilalti concurenti i-au criticat de-a lungul timpului, cei doi au ramas impreuna si au dovedit ca dragostea le invinge pe toate, iar acum vor sa demonstreze ca au o relatie mai mult decat stabila.

Fanii celor doi au vazut cat de bine se inteleg, iar intrebarea care a starnit interesul a fost cea legata de casatorie. Ei bine, blondina si-a facut curaj si a dezvaluit detalii importante din viata lor de cuplu, uimind astfel pe toata lumea.

loading...
Cristian Marinescu se pregateste sa cunoasca familia Mariei, semn ca lucrurile devin din ce in ce mai serioase.

Maria: „Nu m-a cerut. Atat Cristian, cat si eu, preferam sa o luam incet, cumpatat, ca rezultatul sa fie 100%. Urmeaza sa vina la mine saptamana viitoare”

Cristian Marinescu: „Ne bucuram de fiecare moment unul cu celalalt. Maria a cunoscut familia mea, parintii mei, sora mea, mi se pare firesc si normal sa fac si eu acest pas catre ea si sa ii cunosc si eu familia”.

Cristian Marinescu si Alexandra, cei doi castigatori ai sezonului 3 Puterea Dragostei, au fost invitati in platoul emisiunii WOWbiz, acolo unde au vorbit despre Marea Finala. Alexandra a spus ca relatia celor doi nu va mai exista in urmatoarele saptamani: „Mi-as fi dorit sa castige Codrut, dar consider ca, pe langa teatrul pe care l-a facut, el merita. Mai

mult de doua-saptamani nu va rezista relatia (n. red. dintre Marinescu si Maria)”, a explicat blondina.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro