Mirela Vaida, mama pentru a patra oara?

Mirela Vaida isi doreste sa mai aiba un copil! Anuntul facut de celebra prezentatoare.

Mirela si Alexadru Vaida sunt casatoritit de mai bine de 11 ani de zile si formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi au impreuna trei copii: o fata si doi baieti. Celebra prezentatoare tv a marturisit, intr-un interviu recent, ca se gandeste tot mai mult sa aiba si al patrulea copil pana la varsta de 40 de ani.
Mirela Vaida si sotul ei isi mai doresc o fetita, pentru care s-au gandit deja la un nume. Vedeta a marturisit ca are o anumite retinere dupa ce a vazut cat de greu a fost in ultima perioada, in contextul pandemiei.

„Radeau si colegii de mine, imi spuneau sa nu-mi iau vacante prea des, pentru ca la mine se echivaleaza cu numarul de copii.

Ne gandim des la al patrulea copil, am si ales nume pentru fetita noastra, ca fetita vrem sa fie. Doar ca anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat in casa cu trei copii timp de 8-9 luni si ne-am dat seama ca nu e tocmai usor. Avem doar o bona, care e cu noi de 4-5 ani, si patru copii mici inseamna patru destine de care trebuie sa te ocupi, inseamna patru personalitati, patru griji in plus, pe langa bucurii, evident”, a declarat Mirela Vaida, intr-un interviu pentru OkMagazine.ro

Celebra prezentatoare tv a marturisit ca vrea sa mai astepte pana la anul, dupa ce fiul lor cel mic va incepe sa mearga la dradinita. Cei trei copii ai vedetei isi doresc la randul lor o surioara.

loading...
„Anul acesta il lasam pe cel mic sa ajunga la gradinita si mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculeaza, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Daca se intampla, suntem bucurosi. Daca ma intrebi ce vreau, iti zic ca vreau sa mai astept pana la anul”, a mai spus prezentatoarea

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro