MOTIVUL pentru care toate persoanele se vor imbraca in alb la inmormantarea lui Petrica Cercel

INMORMANTAREA LUI PETRICA CERCEL. Descopera adevaratul motiv pentru care toti cei care vor participa la priveghiul si inmormantarea lui Petrica Cercel se vor imbraca in alb.

INMORMANTAREA LUI PETRICA CERCEL. Moartea lui Petrica Cercel a reprezentat un soc pentru toti cei care l-au cunoscut sau care i-au apreciat activitatea artistica de-a lungul timpului.

Iata de ce familia lui Petrica Cercel a cerut tuturor celor care vor merge la priveghiul si la inmormantarea acestuia sa se imbrace in alb.

INMORMANTAREA LUI PETRICA CERCEL. In showbizul din Romania este din nou doliu dupa ce Petrica Cercel s-a stins din viata.

Cantaretul de manele s-a infectat cu noul coronavirus, a fost internat de urgenta la spital, insa in cele din urma, organismul sau a cedat, iar medicii nu au mai putut decat sa declare decesul. Dupa moartea lui Petrica Cercel, apropiatii acestuia au postat nenumarate mesaje in mediul online. Daniel Ionescu, cunoscut drept cameramanul manelistilor, a dat vestea mortii lui Petrica Cercel si le-a comunicat celor care vor sa participe la priveghiul artistului si la inmormantare una dintre cele mai mari dorinte ale familiei.
Mai exact, apropiatii lui Petrica Cercel au cerut ca toti participantii sa poarte haine de culoare albea.

loading...
„Nu mi-as fi dorit niciodata sa scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pamant, dar din pacate soarta a fost atat de cruda cu el si l-a luat de langa noi!! Tin sa precizez ca toti cei care vor fi prezenti la priveghiul Lui Petrica Cercel avem rugamintea de a avea camasa alba sau tricou alb, Va multumim pentru intelegere Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a scris Daniel Ionescu, cameramanul manelistilor, pe contul sau de Facebook.

INMORMANTAREA LUI PETRICA CERCEL. Pentru ca familia lui Petrica Cercel doreste sa pastreze curata imaginea acestuia si in semn de respect pentru artist, toti cei prezenti la priveghiul si inmormantarea lui Petrica Cercel vor purta haine in nuante de alb.

INMORMANTAREA LUI PETRICA CERCEL. Petrica Cercel, cunoscutul cantaret de manele, a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Acesta se afla internat in spital, in stare grava, in sectia ATI. Fiul artistului, Ionut Cercel, a confirmat in urma cu mai multe zile ca tatal sau lupta impotriva acestui virus si ca starea lui este una grava.

Cateva zile mai tarziu, vestea mortii lui Petrica Cercel a picat ca un trasnet atat pentru apropiatii acestuia, cat si pentru fanii cantaretului.
„Oameni buni, tatal meu are intr-adevar probleme de sanatate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugaciunile noastre catre Dumnezeu il va vindeca.”, scria Ionut Cercel pe Facebook cu doar cateva zile inainte ca tatal sau sa se stinga din viata.

INMORMANTAREA LUI PETRICA CERCEL. Familia lui Petrica Cercel nu a dezvaluit data inmormantarii, singura precizare fiind ca toti cei prezenti sa se imbrace in alb.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro