Nimeni n-a stiut asta! Cati ani avea Petrica Cercel, manelistul ucis din cauza COVID-19?!

Petrica Cercel si-ar fi tinut ascunsa varsta! Regretatul manelist s-a stins din viata din cauza infectiei cu coronavirus!

Petrica Cercel a fost unul dintre cei mai apreciati manelisti din Romania. Cantaretul era foarte iubit de fanii sai, iar piesele lui au ajuns la inimile tuturor. Tatal lui Ionut Cercel si-a pierdut viata din cauza infectiei cu SARS-COV-2, din cauza careia a ajuns pe patul de spital, acolo unde si-a dat ultima suflare.

Petrica Cercel a fost inmormantat, recent, iar familia si prietenii apropiati l-au condus pe ultimul drum. Ana, sotia manelistului, a adus in memoria sotului ei o coroana uriasa de flori albe, care a fost pusa in capela din cimitirul Ghencea. „Cu adanca durere! Pana la moarte, sotia ta”, este mesajul emotionant lasat de Ana Cercel pe coroana care se afla langa sicriul sotului ei.

Toti cei prezenti au imbracat haine albe, in memoria regretatului artist. Singurul care a purtat o camasa neagra a fost unul dintre cei trei fii, Florin Cercel. Printre persoanele care au venit la cimitir, sa-i aduca un ultim omagiu marelui cantaret de manele, a fost si Adi Minune, un coleg de breasla si apropiat.

loading...
Si pentru ca tineretea n-are varsta, mai ales atunci cand vine vorba de suflet, Petrica Cercel si-ar fi tinut varsta ascunsa de ochii lumii. Nimeni, dintre fanii lui si cei care-i ascultau piesele, nu ar fi stiut cu exactitate cati ani are manelistul.

Totusi, intr-un video postat pe aplicatia TikTok, de la mormantul acestuia, se poate observa, pe cruce, anul in care s-a nascut Petrica Cercel. Astfel, celebrul manelist ar fi avut 53 de ani.

Petrica Cercel a lasat in urma lui numai suferinta, durere si un gol imens in inimile celor din familia lui, dar si ale apropiatilor.

Reamintim ca, manelistul s-a stins din viata din cauza coronavirusului, ajungand la spital, dupa mult timp in care nu a bagat in seama boala.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro