O mai tii minte pe Plusica de la Puterea Dragostei?

Plusica de la Puterea Dragostei s-a transformat enorm dupa ce a parasit concursul. Daca atunci era ironizata pentru dimensiunile ei, azi Raluca Marina are un trup de fotomodel!

Plusica de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai simpatizate concurente atat de catre telespectatori, cat si de catre colegii ei din casa. Acest lucru nu a scutit-o insa de ironii, de-a lungul show-ului, deoarece simpatica blondina a fost criticata nu o data pentru aspectul ei fizic.

Si iata ca, la scurt de cand a parasit competitia, Raluca Marina a slabit considerabil. Fosta concurenta a topit nu mai putin de 13 kilograme in doar 4 luni, devenind practic de nerecunoscut!

Acum, simpatica blondina nu-si mai merita porecla primita de la colegii ei de competitie din cauza aspectului ei „pufos”, pentru ca se apropie deja de dimensiunile unui fotomodel. Daca pe vremea cand se afla in competitie era indragostita lulea de Daniel, tanarul care nu a vrut sa formeze un cuplu cu ea, si a suferit mult, iata ca situatia s-a schimbat radical pentru Raluca Marina. Acum, fosta concurenta iubeste din nou si pare extrem de fericita alaturi de partenerul ei, contul ei de socializare abundand de fotografii cu ei doi.

loading...
Desigur, nu stim daca pe Plusica de la Puterea Dragostei au ambitionat-o comentariile rautacioase la adresa aspectului ei fizic sau faptul ca s-a indragostit, cert este ca acum tanara arata incredibil. Cele 13 kilograme topite in timp-record au facut diferenta si i-au adus nu doar o silueta de invidiat, ci si fericirea!

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro