Petrica Cercel, internat de urgenta la spital dupa ce s-a infectat cu coronavirus!

Iata care este starea de sanatate a celebrului manelist, dupa ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Petrica Cercel, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati manelisti din Romania, trece prin clipe de groaza. Acesta a fost testat pozitiv cu coronavirus, insa a refuzat in prima faza sa mearga la spital, crezand ca totul va trece daca va sta si se va trata in casa.

Totusi, se pare ca virusul a devenit din ce in ce mai agresiv, iar din cauza celorlalte probleme de sanatate pe care artistul le mai are, starea sa de sanatate a inceput sa se agraveze. Imediat cum si-a dat seama ca nu se poate insanatosi la domiciliu, Petrica Cercel a chemat ambulanta pentru a-l transporta la spital!

Fiul sau, Ionut Cercel, a facut in urma cu cateva momente anuntul pe retelele de socializare.

loading...
El ii indeamna pe cunoscuti, dar si pe fani sa se roage pentru ca tatal lui sa scape cu viata. Mai multe nume grele din industria muzicala i-au transmis mesaje de incurajare.

In aceste momente, Petrica Cercel este internat intr-o unitate medicala din Capitala, unde, potrivit informatiilor spynews.ro, medicii l-ar fi intubat si fac tot ce le sta in putinta pentru a-l stabiliza.

Fiul sau, Ionut Cercel, a facut anuntul despre starea de sanatate a manelistului prin intermediul retelelor de socializare.

„Oameni buni, tatal meu are intr-adevar probleme de sanatate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugaciunile noastre, Dumnezeu il va vindeca”, a scris Ionut Cercel postat pe Facebook.

Imediat dupa ce fiul manelistului a dezvaluit ca tatal sau s-a infectat cu coronavirus, mai multi colegi de breasla de-ai lui Petrica Cercel i-au transmis mesaje de insanatosire lu de incurajare.

Bogdan de la Ploiesti: „Ne rugam cu totii pentru Petrica Cercel sa treaca cu bine peste aceasta problema. Sa vina acasa langa copiii si familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere”

Minodora: „Dumnezeu sa fie cu el si cu familia voastra!!!”,

Bobo Pastrama: „Multa sanatate!”

Eduard de la Roma: „Dumnezeu sa-i da sanatate si vindecare la taicutul tau, un om bun si cu suflet. Rugaciunile sa faca minuni, fratele meu Ionut. Amin!”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro