PRIMA REACTIE A LUI RAZVAN SIMION DUPA CE FOSTA SOTIE S-A CASATORIT

Razvan Simion pare ca si-a gasit, din nou, linistea si fericirea in bratele Dalianei Raducan, ceea ce s-a intamplat si cu fostele sale parterene: Diana Simion, cu care a fost casatorit si Lidia Buble cu care a avut o relatie de patru ani.

Fosta partenera de viata a lui Razvan Simion s-a recasatorit cu Radu Bita, barbatul pe care il cunoaste de 20 de ani, dar cu care s-a reintalnit la un eveniment in 2019, iar de acolo a mai fost doar un pas pana a se infiripa iubirea dintre ei.

Diana Simion a publicat recent pe pagina sa de Facebook mai multe imagini din fericita zi, alaturi de partenerul sau de viata. De asemenea, Radu Bita a publicat si el cateva fotografii de la cununia civila, dar si un mesaj. ”DA. Suntem o familie”, a scris sotul Dianei Simion pe pagina lui de Facebook.

Radu Bita a cerut-o in casatorie pe Diana anul trecut, oferindu-i un inel pretios si de mii de euro.

loading...
Lidia Buble pare ca a uitat trecutul si este pregatita sa iubeasca din nou! De cand artista si Razvan Simion s-au despartit, blondina nu s-a mai afisat alaturi de niciun barbat, pana vara aceasta. Recent pe conturile de socializare ale celor doi au aparut imagini care demonstreaza faptul ca in prezent traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Dupa ce a postat mai multe imagini in care lasa de inteles ca nu este singura si ca exista un barbat in viata ei, Lidia Buble arunca ”bomba”. Artista a postat o fotografie cu un inel de logodna purtat pe degetul inelar de la mana stanga. Nu am putut trece cu vederea dimensiunea pietrei pretioase care depaseste cu mult dimensiunea unui diamant obisnuit. Ca sa nu existe prea multe semne de intrebare, dar nici sa dea totul din casa, Lidia a desenat doua inimioare unite langa bijuterie.

Recent, Lidia Buble a aratat tuturor imagini din vacanta in Ibiza. Astfel, fanii artistei au putut observa cine ii lasa comentarii de apreciere. Cel care a reactionat rapid cu mesaje de apreciere si like-uri se numeste Harlys Becerra. Barbatul e un celebru actor de origine cubaneza.

Ravan Simion este un barbat fericit. Insa… oare fericirea fostelor sale partenere il lasa fara somn? Dupa ce Diana s-a casatorit ieri cu omul iubit, iar Lidia a postat tot felul de indicii despre iubitul cubanez, alaturi de care este foarte fericita, Razvan s-a trezit cu noaptea in cap si a aparut la Neata de weekend, in consitiile in care niciodata nu a aparut la matinalul de la finalul saptamanii.

”Am venit si eu azi ca nu aveam somn si nu aveam ce sa fac acasa”, a spus Razvan Simion in cadrul emisiunii.
Dupa despartirea de Lidia Buble, Razvan Simion si-a gasit linistea in bratele Dalianei Raducan. Desi la inceput, cei doi au vrut sa-si tina relatia departe de ochii curiosilor, iata ca acum lucrurile s-au schimbat. Razvan Simion si Daliana nu se mai feresc de nimeni si isi declara dragostea in vazul tuturor.

Daliana este arhitect de design interior. Aceasta a facut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de cativa ani, lucreaza pe cont propriu, avand un birou pe Strada Paris, din Bucuresti.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro