PRIMELE IMAGINI CU DELIA MATACHE DUPA CE A ANUNTAT CA E INSARCINATA PENTRU PRIMA DATA

Delia si-a suprins colegii de la iUmor, dar si publicul atunci cand, in cadrul emisiunii unde este jurata, artista i-a anuntat pe colegii ei ca este insarcinata. Declaratia uimitoare a artistei va putea fi urmarita in editia de sambata viitoare de la iUmor.

Insa, oricat de mult si-a dori fanii artistei sa creada intr-o asemenea idee, Delia este pusa pe glume, mai ales atunci cand se afla la filmarile show-ului de divertisment, iar de data aceasta a vrut sa ii „socheze” pe cei care fac parte din emisiune.

”Sunt insarcinata!”, ii anunta Delia pe colegii sai de la iUmor. Mihai Bendeac a intrebat-o imediat: ”Esti insarcinata?”. Delia a continuat: ”Am un bebe”, moment in care isi pune mainile in jurul burtii, cu zambetul pe buze. Mihai Bendeac continua discutia: ”Adica Matache nu o sa mai fie Matache”, iar Serban Copot l-a ”completat” pe actor: ”(Ma)Matache”.

La cateva ore dupa ce a aparut la TV declaratia Deliei, interepreta a postat pe Instastory un video in care canta cu patos la o petrecere. Sa fie, si de aceasta data, o gluma ”marca” Delia? Sau poate ca exista un sambure de adevar in aceasta poveste. Nimei nu stie inca…

loading...
Ajunsa la 39 de ani, Delia nu are niciun copil, iar societatea a pus de foarte multe ori presiune asupra ei, din cauza acestui aspect. Despre motivul pentru care artista nu a devenit pana acum mama a vorbit chiar mama ei.

„In tinerete ramaneam insarcinata si daca beam apa, insa Delia nu poate. Iti dai seama ca nu am facut tratamente cum incearca ea acum… si nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau asa, d-astea. S-a saturat si ea sa fie intrebata cand face un copil”, a marturisit Gina Matache, in februarie 2017, la emisiunea „Rai da’ Buni”, de la Antena Stars.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro