Primele imagini cu Simona Halep din ziua cununiei civile. Cum arata rochia campioanei

Simona Halep va spune „DA” in fata ofiterului starii civile si avem primele imagini cu rochia pe care o va purta.

Simona Halep si Toni Iuruc se casatoresc civil astazi si vor da o mare petrecere la Constanta.

Simona Halep si iubitul ei Toni Iuruc traiesc astazi unul dintre cele mai importante momente din viata lor. Cei doi se vor casatori civil si vor da o mare petrecere, la care sunt asteptati aproximativ 300 de invitati.

Petrecerea de astazi este data in cinstea cununiei si va fi doar o prefata a marelui eveniment de vara viitoare atunci cand se vor casatori religios.

Simona Halep a ales sa poarte in ziua cununiei o rochie frumoasa bej, cu o dantela pretioasa in partea bustului. Ea a ales o coafura si un machiaj discret, facute de cei mai cunoscuti in domeniu. Incantata de rezultat, Simona Halep a postat la Insta Story imagini.

loading...
Pentru familia Halep astazi este o zi extrem de importanta! Marea campioana la tenis Simona Halep se va casatori civil cu omul de afaceri Toni Iuruc, la Constanta. Cei doi vo petrece alaturi de invitati intr-o locatie exclusivista din Mamaia. Sportiva s-a ocupat ca totul sa fie pus la punct: de la meniu si pana la decoratiunile florale.

Nasul de cununie a Simonei Halep si a lui Toni Iuruc este omul de afaceri Dani Caramihai, cel care este si administrator al clubului unde va avea loc petrecerea de dupa cununie.

Printre artistii care vor intretine atmosfera la petrecere se numara Dan Bittman.

“Sunt foarte fericit ca voi canta la un asemenea eveniment. Ma bucur enorm pentru Simona, sper sa aiba copii frumosi, cum sunt si ei.

Le doresc numai iubire, ca asta e cea mai importanta. Voi veni sa cant cu Marius Batu, colegul meu, si avem cateva melodii in deschidere”, a declarat Dan Bittman pentru fanatik.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro