RAZVAN SIMION, PRIMA REACTIE DUPA CE LIDIA BUBLE S-A AFISAT CU HARLYS BECERRA, NOUL IUBIT

Razvan Simion are prima rectie publica, dupa ce Lidia Buble si-a asumat noua relatie cu actorul cubanez Harlys Becerra. Prezentatorul de la Antena 1 a lasat un mesaj scurt, dar cu subinteles pe contul lui de Instagram.


Imediat dupa afisarea Lidiei Buble cu actorul din „Vizavi”, Razvan Simion si-a postat o poza cu el stand extrem de serios, aproape suparat am zice, descriind imaginea cu „13… e cu noroc”, scurt si la obiect. Cuvintele acestea pot fi interpretate ca o ironie, desigur.

Pe o retea sociala a aparut, recent, si prima fotografie cu Lidia Buble si Harlys Becerra impreuna. Acum totul este clar, cei doi sunt parteneri, iar poza reprezinta dovada de netagaduit. Cei doi se afla pe terasa unui local si par mai fericiti ca niciodata. Nu sunt singuri la masa, ci cu alti doi prieteni.
loading...
In urma cu doar cateva zile, tot din Ibiza, Lidia Buble a incarcat o fotografie in care chipul ei era acoperit de mana unui barbat, cel mai probabil chiar de noul ei iubit Harlys Becerra. Acum cei doi si-au asumat relatia, iar fericirea se poate citi foarte usor pe chipul cantaretei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro