Rocsana Marcu a dat lovitura la Londra!

Rocsana Marcu le-a dat peste nas carcotasilor, dupa ce s-a mutat la Londra si s-a angajat la o agentie imobiliara.

Rocsana Marcu s-a saturat de traiul din Romania si a decis sa-si caute norocul pe meleaguri straine.

Ea a plecat in Marea Britanie, acolo unde s-a angajat la una din cele mai exclusiviste agentii imobiliare din Londra. In paralel, ea canta si la petrecerile de romani care au reinceput, timid, desi pandemia inca nu s-a terminat.

Recent, romanca a reusit o performanta cu totul spactaculoasa: a finalizat prima tranzactie in valoare de un milion de lire sterline ca agent imobiliar.

loading...
Mai precis, Rocsana a reusit sa intermedieze vanzarea unei vile de lux situata in Winchmore Hill, un cartier vechi din nordul Londrei, aflat la mare cautare datorita zonelor verzi si a lacurilor care se afla aici.

Este cea mai mare tranzactie pe care Rocsana Marcu a realizat-o in cele cateva luni de cand lucreaza ca agent imobiliar in Londra, iar onorariul ei va fi unul pe masura. In Marea Britanie, comisionul agentului imobiliar variaza intre 1 si 3% din valoarea imobilului, asadar in cazul tranzactiei intermediate de Marcu, onorariul ajunge undeva pe la 15.000 de lire sterline.

WOWbiz.ro a dezvaluit in urma cu cateva luni ca romanii au ”demascat-o” pe Rocsana Marcu, dupa ce romanca a aparut intr-un spot publicitar realizat pentru agentia imobiliara la care lucreaza in Londra. Romanii au ironizat-o pe vedeta pe seama accentului ei si i-au intrebat pe cei de la agentia imobiliara daca ii stiu trecutul angajatei lor si mai ales daca au aflat ca aceasta a pozat in Playboy Romania.

La vremea respectiva, printre comentariile negative postate la clipul cu pricina a aparut si parerea unui barbat care parea sa-i fie coleg Rocsanei si care i-a luat acesteia apararea.

”Multi dintre voi ar putea spune ca este intr-un domeniu gresit sau lucruri de genul acesta. Dar daca vreti sa vedeti un agent imobiliar de top, atunci cascati ochii si ascultati-o, s-ar putea sa invatati ceva pentru ca este a naibii de buna”, a scris respectivul pe Facebook.

Iata ca, cel putin pentru moment, vorbele colegului Rocsanei par sa se adevereasca.

Rocsana Marcu a parasit Romania in 2020, la trei ani dupa ce si-a incheiat socotelile cu postul de televiziune pentru care realiza un matinal. Cantareata a dat in judecata postul, solicitand despagubiri de 10.000 de euro pentru ca ar fi concediat-o ilegal, insa a pierdut procesul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro