Simona Halep, declaratii despre noaptea nuntii!

Simona Halep, noi declaratii despre nunta cea mai asteptata a anului.

Simona Halep si Toni Iuruc au devenit oficial sot si sotie! Ei au dat o petrecere despre care se va mai scrie mult timp de acum incolo. Dupa ceremonie, inivtatii s-au bucurat de un meniu exclusivit si atmosfera intretinuta de unii dintre cei mai buni artisti din Romania, intr-un resturant celebru din Constanta.

Tenismena a marturisit ca este foarte fericita si inca o dor talpile, dupa ce a dansat toata noaptea.

„Sunt intr-un moment de euforie prelungit, pentru ca sunt bucuroasa si fericita de ceea ce se intampla in viata mea. M-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, ma dor talpile inca”, a declarat Simona Halep.

loading...
Una dintre regulile pe care Simona halep si Toni Iuruc le-au impus la nunta lor a fost sa nu primeasca cadouri din partea inivtatilor. Cu toate acestea, se are ca mirii si-au dorit sa primeasca cadouri din partea unor anumite persoane.

Celebrul afacerist vrea sa faca o camera cu toate trofeele Simonei Halep, care urmeaza sa fie completata cu aceste cadouri din partea lui Ion Tiriac, lui Ilie Nastase si un cadou de la Virginia Ruzici.

„Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o sa imi dea o racheta cu care a evoluat la Roland Garros. Sotul meu face o camera, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinta lui, nu a mea.

Dorinta mea a fost sa facem aceasta camera la Constanta, dar s-a schimbat planul si este la Bucuresti. Toni a vrut o racheta de-a domnului Tiriac, una a domnului Nastase si una de la doamna Ruzici. Pana acum am primit doar de la doamna Ruzici, barbatii se lasa greu, observ”, a adaugat celebra sportiva.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro