Sorinel Pustiu, dezvaluiri cutremuratoare despre ultima conversatie cu Petrica Cercel

Sorinel Pustiu, devastat dupa vestea mortii lui Petrica Cercel.

Lumea manelelelor este devastata dupa vestea mortii celebrului Petrica Cercel. Tatal lui Ionut Cercel se afla internat intr-un spital din Capitala, dupa ce a fost internat din cauza infectarii cu noul coronavirus. Sorinel Pustiu, un apropiat al manelistului, a fost contactat de un post de televiziune si a oferit primele declaratii dupa aceasta veste.

El a avut numai cuvinte de lauda la adresa regretatului manelist, fiind prieteni buni de mai bine de 30 de ani de zile.

„Prietenul meu, fratele meu…un om extraordinar. E un om foarte important pentru noi, pentru cei care il cunoastem si il iubim. Speram pana in ultimul moment ca se va face bine si va merge la el acasa”, a spus Sorinel Pustiu.

Sorinel Pustiu a mai adaugat ca a vorbit pentru ultma data cu manelist in urma cu aproximativ o luna de zile. El a dezvaluit ca prietenul sau vorbea cu foarte multa fericire in glas si mandrie despre familia sa, cat si despre cariera. El avea planuri mari pentru viitor.

loading...
In urma cu doar cateva zile, el a aflat mai multe detalii despre starea de sanatate a manelistului. Familia i-a transmis ca starea lui nu este deloc buna, insa ei se rugau la Dumnezeu ca totul sa fie bine. Nimeni nu s-ar fi asteptat la ceea ce urmat.

„Ultima oara am vorbit acum o luna de zile, acum doua zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sanatate nu era buna. Am crezut ca poate, poate da Dumnezeu si o sa fie bine”, a adagat Sorinel Pustiu, pentru un post de televiziune.

Vestea ca petrica Cercel a ajuns intubat la spital, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus, a fost data chiar de fiul acestuia.

„Oameni buni, tatal meu are intr-adevar probleme de sanatate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugaciunile noastre catre Dumnezeu il va vindeca”, a scris Ionut Cercel pe pagina sa de Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro