Un cunoscut fost concurent de la Puterea dragostei va deveni tatic!

Multi tineri care au participat la emisiune si-au gasit fericirea si iata ca vestile bune continua sa apara. Fostul concurent va deveni tatic pentru prima oara!

Alex Oianu a fost unul dintre cei mai apreciati concurenti de la Puterea Dragostei, dar din nefericire nu si-a gasit sufletul pereche in cadrul emisiunii. Fostul concurent in primul sezon a intampinat situatii de tot felul in casa dragostei din Istanbul, dar iata ca si-a vazut de viata lui dupa competitie.

De curand, tanarul s-a afisat cu viitoarea lui sotie, iar fanii au ramas placut surprinsi sa afle ce planuri au cei doi indragostiti.

In vara anului trecut Alex si-a cerut iubita in casatorie, iar surprizele nu inceteaza sa apara. Tanarul si-a luat prin surprindere sustinatorii dupa ce a dat de veste ca va deveni tatic pentru prima oara.

Partenera sa a postat un videoclip emotionant pe TikTok in care le arata fanilor cateva secvente de la ecografie. Este foarte clar ca cei doi au o relatie speciala in urma careia se va naste si un copil.

loading...
Fostul concurent de la Puterea dragostei si-a cerut iubita in casatorie in timp ce se aflau la mare, iar videoclipul cu momentul special incarcat pe internet a uimit fanii in adevaratul sens al cuvantului.

Alex Oianu s-a asezat intr-un genunchi si i-a adresat partenerei sale intrebarea care a facut-o sa planga. Fara sa stea prea mult pe ganduri, raspunsul a fost unul afirmativ. „Am spus da!”, a fost mesajul transmis de iubita fostului concurent de la Puterea dragostei.

Tanarul si-a intalnit sufletul pereche in afara competitiei, astfel ca a dorit sa o prezinte pe noua aleasa a inimii lui tuturor fanilor de pe retelele de socializare.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro