Una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood si castigatoare a premiului Oscar va deveni mama pentru prima data

Jennifer Lawrence, actrita care s-a facut remarcata publicului in productia „Jocurile Foamei”, asteapta primul ei copil.

Jennifer Lawrence, 31 de ani, actrita care a facut senzatie in productia Jocurile Foamei, ca mai apoi sa devina una dintre cele mai bine platite vedete de la Hollywood, asteapta primul copil, alaturi de sotul ei, Cooke Maroney.

Lawrence si Maroney si-au oficializat relatia in 2018, cand au iesit pentru prima data impreuna in public. Vedeta si curatorul de arta s-au logodit in luna februarie a anului urmator.

Nunta dintre cei doi a avut loc la scurt timp, pe 19 octombrie 2019, in Rhode Island, intr-o ceremonie restransa care a inclus doar 150 de invitati. Printre acestia s-au numarat celebritati precum: Adele, Amy Schumer, Kris Jenner si Emma Stone.

Nunta dintre Jennifer Lawrence si Maroney s-a desfasurat intr-o locatie luxoasa din Belcourt of Newport.

In iunie 2019, actrita a facut dezvaluiri inedite despre sotul ei, in cadrul podcast-ului ”Naked with Catt Sadler”.

loading...
Cand a fost intrebata de ce s-a casatorit cu el, actrita a raspuns fara sa stea pe ganduri. Se pare ca a luat in considerare mai multe lucruri, dar si-a ascultat inima la final.

”Nu stiu, am inceput cu lucrurile de baza: ”Cum ma simt? Este cumsecade? Este bun?”. El e alesul, stiu ca suna ca o prostie, dar asa s-a intamplat. E cea mai minunata persoana pe care am cunoscut-o, asa ca ma simt onorata sa devin o Maroney”, a fost raspunsul vedetei, relateaza SpyNews.

Cel mai mare salariu de la Hollywood a fost dat publicitatii de catre site-ul specializat in entertainment, Variety. Lista cuprinde 17 dintre cel mai bine platite vedete din Cetatea Filmului si in mod suprinzator, cativa dintre actorii foarte cunoscuti se afla pe ultimele locuri.

Vedete precum Brad Pitt, Tom Cruise sau Keanu Reeves se afla printre „angajatii” de la Hollywood cu cele mai mici salarii, care se incadreaza intre 14 si 20 de milioane de dolari.

Actrite simpatice precum Julia Roberts sau Jennifer Lawrence, ambele castigatoare ale premiului Oscar, se afla printre primele 10 locuri din clasament cu o cota de 25 de milioane de dolari pentru filme precum „Leaves the World Behind”, respectiv „Don’t Look Up”.

Leonardo di Caprio, laureat al premiului Oscar, ocupa locul 5 cu un salariu de 30 de milioane de dolari pentru rolul pe care il interpreteaza in pelicula „Don’t Look Up”, alaturi de Jennifer Lawrence.

Putin mai sus in top se afla, tot un castigator al premiului Oscar, Denzel Washington, care a primit 40 milioane de dolari, pentru productia „The Little Things”.

Will Smith, nominalizat de doua la premiile Oscar pentru cel mai bun actor, ocupa locul trei cu un salariu de 40 milioane de dolari pentru pelicula „King Richard”.

Pe locul doi se afla Dwayne Johnson, care desi pana acum nu a fost nominalizat la prestigioasele premii ale Academiei de Film din SUA, a castigat 50 de milioane de dolari pentru ultimul sau film, „Red One”.

Pe primul loc, in clasamentul celor mai mari salarii de la Hollywood, se afla Daniel Craig, unul dintre interpretii agentului 007 in seria James Bond. Cu toate ca britanicul Daniel Craig nici macar nu a fost nominalizat la vreun premiu Oscar pana in prezent, el este cel mai bine platit actor de la Hollywood cu un salariu de 100 de milioane de dolari pentru ultima sa pelicula „Knives Out”, relateaza Hotnews.

Daniel Craig („Knives Out”) – 100 milioane de dolari
Dwayne Johnson („Red One”) – 50 milioane de dolari
Will Smith („King Richard”) – 40 milioane de dolari
Denzel Washington („The Little Things”) – 40 milioane de dolari
Leonardo DiCaprio („Don’t Look Up”) – 30 milioane de dolari
Mark Wahlberg („Spenser Confidential”) – 30 milioane de dolari
Jennifer Lawrence („Don’t Look Up”) – 25milioane de dolari
Julia Roberts („Leaves the World Behind”) – 25 milioane de dolari
Sandra Bullock („The Lost City of D”) – 20 milioane de dolari
Ryan Gosling („The Grey Man”) – 20 milioane de dolari
Chris Hemsworth („Thor: Love & Thunder”) – 20 milioane de dolari
Brad Pitt („Bullet Train”) – 20 milioane de dolari
Michael B. Jordan („Without Remorse”) – 15 milioane de dolari
Tom Cruise („Top Gun: Maverick”) – 13 milioane de dolari
Keanu Reeves („The Matrix 4”) – 12-14 milioane de dolari
Chris Pine („Dungeons & Dragons”) – 11.5 milioane de dolari
Robert Pattinson („The Batman”) – 3 milioane de dolari

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro