Vesti triste pentru Elena Merisoreanu de la medici. Ce i-au spus chiar azi

Celebra interpreta de muzica populara Elena Merisoreanu nu a primit vesti bune de la medici, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artista a aflat vestea chiar astazi. Ce se intampla cu vedeta in urmatoarele ore.

Elena Merisoreanu are Covid. Ceea ce initial parea ca este o raceala, s-a dovedit a fi virusul Sars-Cov-2, care a facut atatea victime in toata lumea. Din fericire pentru cantareata noastra, forma facuta de aceasta a fost una mai usoara, pentru ca era vaccinata cu schema completa.

Desi se simte bine si nu a facut temperatura, vedeta inca nu a primit acceptul de la medici sa plece acasa. Elena Merisoreanu mai trebuie sa ramana internata la Institutul „Matei Bals” din Capitala, sub supravegherea doctorilor. Vestea a primit-o chiar astazi (n.r. – duminica, 26 septembrie), dupa cum marturiseste chiar solista.

In varsta de 72 de ani, Elena Merisoreanu se afla inca pe patul de spital, dupa ce a fost confirmata cu Covid-19. Artista a fost internata la Institutul de Boli infectioase „Matei Bals” in urma cu o saptamana, dupa ce s-a simtit foarte rau.

loading...
Celebra artista de muzica populara era vaccinata cu ambele doze de la Pfizer si nu s-a gandit nicio clipa ca s-ar putea infecta cu Covid. Initial, a crezut ca este o simpla raceala si ca se poate trata acasa. In cele din urma, vedeta a fost transportata la spital cu plamanii deja afectati si a fost pusa imediat pe perfuzii de medicii de la Matei Bals.

Elena Merisoreanu spera ca doctorii sa-i dea drumul acasa cat mai repede. Vedeta dezvaluie ca nu a facut deloc febra pana acum, dar i-a fost foarte rau, motiv pentru care mai trebuie sa stea internata in spital.

„Sunt inca in spital, cred ca mai ma tin o saptamana. Acum au venit fetele, asistentele, si mi-au luat din nou analizele. Nu am facut deloc febra, mi-a fost insa foarte rau, saturatia mi-a revenit. Am avut si plamanul afectat, cam 8%. Bine ca am venit la timp la spital. Eu credeam ca sunt racita, ca facusem vaccinul. Nu mi-am inchipuit ca am Covid!”, a declarat solista, duminica dimineata, pentru Click!.

In luna martie a acestui an, si sotul solistei, Viorel Croitoru, a avut Covid si a fost internat doua saptamani la spitalul Victor Babes.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro