Alex Bodi a fost arestat pentru 30 de zile. Ce acuzatii i se aduc afaceristului

Momente tensionate pentru omul de afaceri. Politistii l-au arestat pe Alex Bodi pentru 30 de zile.

Lovitura dupa lovitura pentru Alex Bodi, care doar ce a scapat de arestul la domiciliu. Acum, omul de afaceri se intoarce in spatele gratiilor pentru 30 de zile.

El a fost saltat de politisti, iar pe numele sau au fost formulate noi acuzatii. Iata despre ce este vorba!

Nu este pentru prima data cand fostul sot al Biancai Dragusanu petrece noptile in spatele gratiilor. Acesta are probleme cu legea de cand a fost trimis in judecata de DIICOT, impreuna cu alte 29 de persoane, intr-un dosar in care erau specificate fapte extrem de grave: trafic de persoane si proxenetism.

loading...
Fostul sot al Biancai Dragusanu are din nou probleme cu legea. Nici bine nu a trecut de primul hop, caci acum trebuie sa infrunte noi obstacole. Alex Bodi a fost luat de politisti si dus in arest preventiv pentru urmatoarele 30 de zile.

Decizia a fost luata dupa ce acesta a incalcat controlul judiciar.

Recent, omul de afaceri a facut o solicitare la Tribunalul Gorj pentru a i se ridica controlul judiciar, intr-un dosar in care este acuzat, alaturi de alte 29 de persoane, de trafic de persoane si proxenetism. Chiar daca tribunalul i-a admis cererea, DIICOT nu a facut acest lucru, ci a facut apel la Curtea de Apel din Craiova, unde Alex Bodi nu s-a prezentat. Totusi, ca sa-si justifice absenta, omul de afaceri a trimis acte medicale.

Magistratii Curtii de Apel au remarcat ca astfel de documente medicale, precum si solicitari de intrerupere a controlului judiciar, pentru a pleca in concediu, au mai fost formulate in trecut si, in parte, acceptate.

De data aceasta, insa, judecatorii au considerat actele medicale neconforme si au respins solicitarea lui Alex Bodi de a fi ridicat controlul judiciar. Pentru ca nu s-a prezentat nici la instanta, nici la controlul judiciar stabilit, omul de afaceri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Omul de afaceri a oferit si primul punct de vedere, dupa ce s-a aflat ca se va intoarce in spatele gratiilor pentru urmatoarele 30 de zile. Acesta a povestit totul intr-un live pe retelele de socializare.

„ Am adus de la doctor cu starea mea de sanatate, hartii oficiale ca trebuia sa stau 4-5 zile repaus, dar se pare ca lucrurle astea nu au fost de ajuns si domnii au decis arestarea mea preventiva, nicidecum un avertisment sau poate un arest la domiciliu”, a declarat Alex Bodi intr-un live pe internet.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro