Alex Bodi, arestat preventiv! Primele declaratii ale omului de afaceri, in drum spre arest!

Alex Bodi este arestat preventiv! Omul de afaceri va petrece urmatoarele 30 de zile dupa gratii!

Alex Bodi va merge din nou in arest preventin pentru 30 de zile! In drum spre casa, acolo unde il asteapta oamenii legii, omul de afaceri a postat un video in care a lamurit situatia.

„E adevarat ce se intampla, ma indrept catre autoritati care ma asteapta acasa. Nu sunt arestat dintr-un anumit motiv, ca am facut anumite chestii, ca au aparut acuzatii noi sau martori noi.

Nu s-a intamplat nimic. Din partea mea nu a fost vorba de nimic. Singurul motiv pt care s-a dispus arestarea mea e ca nu m-am prezentat la un anumit termen, din motive medicale, justificate. Cu adeverinte medicale, cu starea mea de sanatate, hartii ca trebuia sa stau repaus. Se pare ca lucrurile nu au fost de ajuns si domnii au decis arestarea mea preventiva. Nicidecum vreun avertisment sau arest la domiciliu.”,

Omul de afaceri nu stie de ce a fost arestat, dar stie sigur ca familia sa va avea de suferit. Alex Bodi a facut un video in care se observa ca este afectat de ce i se intampla.

loading...
„Am specificat motivul pentru care s-a dispus arestarea mea. O sa trecem si peste asta. Am trecut peste altele mai grele. Partea proasta ca au de suferit persoanele care ma iubesc, familia mea si prietenii adevarati.”, a mai spus Bodi.

Problemele se tin lant de Alex Bodi, dar omul de afaceri sustine ca este nevinovat si chiar are dovezi ca nu are legatura cu acuzatiile care i se aduc. In emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, omul de afaceri a marturisit ca era pregatit sa fie arestat.

Nu ma asteptam, dar am auzit chestii. Ea imi spunea ca a auzit, iar eu ma gandeam ca va veni la un moment dat cineva sa ma intrebe.

Cand am fost arestat, aveam totul pregatit si am putut demonstra si bani si tot, chiar din primele zile. Eram pregatit”, a spus Alex Bodi, in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Dosarul de trafic de persoane in care apare si numele lui Alex Bodi nu ii permite sa vorbeasca, insa in emisiunea mentionata a precizat ca prejudiciul este de 4.000 de euro, iar el nu a avut absolut niciun castig.

„Ca sa fiu sincer, nu am niciun ban castigat. Tot ce imi permite legea, as face publice niste lucruri, dar din pacate nu pot. Asa-numitul prejudiciu se ridica la 4.000 de euro. Pentru banii acestia, Iulia a muncit in Germania un an si ceva de zile, cu venituri legale, inregistrate la stat, cu taxe platite.

Eu nu am de la cine sa fi traficat sau sa fi primit anumite sume de bani, doar ca in momentul respectiv si cel de fata trebuie sa tac si sa las ca legea si justitia sa-si faca treaba. Sunt sub investigatii, se analizeaza anumite chestii, provenienta banilor, au fost audiati martori, martore si asteptam ca sa vedem veridicitatea acuzatiilor”, a spus afaceristul in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro