Alexandra de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Prima imagine cu cei doi

Alexandra de la Puterea dragostei se pare ca a trecut peste despartirea de Codrut, intrucat s-a afisat cu un alt barbat. Tanara a postat o fotografie pe Internet, iar fanii i-au facut cateva urari. Se pare ca blondina ar fi destul de apropiata de tanarul din fotografie.

Alexandra este castigatoarea sezonului 3 Puterea dragostei. A reusit sa obtina marele premiu, dar si sa-si faca si o relatie. Ba chiar mai mult, frumoasa blondina a fost ceruta in casatorie in casa.

Insa, dupa terminarea emisiunii, Alexandra si Codrut s-au despartit. Cei doi si-au aruncat cuvinte dure in mediul online si au dat vina unul pe celalalt. Unde mai pui faptul ca aceasta s-a afisat deja la bratul altui barbat.

De mai multe zile, castigatoarea sezonului 3 Puterea dragostei se afiseaza cu un barbat. Ba chiar mai mult, Alexandra a postat mai multe fotografii cu noul partener de viata.

Se pare ca noul barbat din viata concurentei este Ionut Ghita, un barbat destul de cunoscut pe retelele de socializare, noteaza WOWbiz.

loading...
Cu toate ca Alexandra nu dat niciun detaliu despre noul iubit, fanii au reactionat imediat si i-au urat toate cele bune acesteia.

‘Sa va tina/ Pacat am crezut ca ai sentimente pentru omul acela care spuneai ca esti indragostita’, au scris internautii la ultima fotografie a Alexandrei.

Totodata, Codrut sustine ca vina ii apartine in totalitatea fostei sale iubite. Alexandra ar fi inceput cearta, insa fostul concurent recunoaste ca nu a fost infidel.

„Initial, de la ea a pornit. Ea a cautat motiv de cearta, de la ea au pornit certurile. N-am inselat-o, cum a zis ea. Intr-adevar, la interval de patru zile am iesit in oras, m-am distrat intr-adevar, dar nu m-am pupat cu nimeni, nu am avut contact intim cu nimeni. Asta s-a intamplat la patru zile dupa ce n-am mai avut treaba cu ea’, a mai adaugat Codrut in emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei’.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro