Alexandra de la „Puterea Dragostei” rupe tacerea despre barbatul cu care s-a afisat pe retelele sociale

Fosta iubita a lui Codrut a dezvaluit cine este tanarul alaturi de care s-a fotografiat si in compania caruia si-a petrecut timpul.

Vestea ca Alexandra si Codrut, fosti concurenti ai show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, si-au spus adio, i-a luat prin surprindere pe cei de acasa, care ii vedeau deja ca pe o familie pe cei doi.

Cu toate acestea, se pare ca totul s-a sfarsit intre ei si nu mai exista cale de impacare, pentru ca ambii s-au afisat in mediul online alaturi de alte persoane, lasand sa se inteleaga ca si-au refacut deja viata. Invitata in platoul Wowbiz.ro, Alexandra a tinut sa lamureasca intreaga situatie si sa dezvaluie cine este, de fapt, tanarul in compania caruia a petrecut timp.

Alexandra a facut marturisiri surprinzatoare legate de relatia cu fostul ei, in exclusivitate pentru Wowbiz.ro. Fosta concurenta de la „Puterea Dragostei” a dezvaluit ca motivul pentru care a pus punct relatiei de iubire dintre ea si Codrut a fost infidelitatea tanarului, despre care a aflat chiar de la femeia cu care acesta s-ar fi intalnit in secret: „Dupa tot ce am vazut si am trait dupa despartirea de el, nu mai exista sansa.

loading...
Nu pot sa trec peste ce am vazut. Am avut niste zile grele. Eram despartiti de cateve ore, dar asta nu iti da dreptul sa iesi cu o persoana pe care nu o cunosti in club.
Am mesajele dintre el si ea, le am salvate in telefon. Ei se urmareau de mult. Se urmareau reciproc, i-a dat inimioare la majoritatea pozelor. Eu am citit mesajele si i-am spus, el dupa i-a dat mesaj ei ca eu i-am spart contul.

El tot incerca sa ma minta, sa imi spuna ca e vrajeala. Nu mai are relevanta. Pot sa trec peste orice, in afara de minciuna si infidelitate, nu le pot suporta. Daca esti cu mine, esti cu mine si doar atat.”, a povestit Alexandra

Totusi, chiar daca sustine ca nu mai exista cale de impacare intre ea si Codrut, frumoasa blondina a recunoscut ca nu a simtit sa isi dea jos inelul de logodna si ca va face acest lucru doar cand va considera ca este momentul potrivit: „Nu am simtit sa il dau jos (n.r- inelul de la Codrut). Pur si simplu nu am simtit sa o fac. Imi vin imaginile pe care le-am vazut in fata ochilor si nu pot. Sunt niste lucruri pe care eu le-am trait de-a lungul vietii si nu mai voiam sa le traiesc. Daca nu le vedeam, era altceva. El oriunde iesea, se intalnea cu ea. I-a dat invitatie. Sanse de impacare nu mai sunt. Nu pot sa trec peste. Am mai avut dupa acele imagini cateva discutii, dar nu am ajuns la un numitor comun.”, a mai adaugat fosta iubita a lui Codrut.

Mai mult, fosta concurenta de la „Puterea Dragostei” a raspuns si acuzatiilor tanarului, potrivit carora aceasta ar fi vorbit in repetate randuri cu un barbat care i-a trimis cadouri cata vreme a fost in emisiune, in timp ce forma un cuplu cu el: „Eu am vorbit cu el pana intr-un anumit punct (n.r- Gelutu, barbatul care i-a trimis cadouri in emisiune), noi am fost prieteni, dar dupa ce i-am promis lui ca nu o sa mai discut cu acel baiat, nu am mai vorbit. N-am mai avut treaba cu el, i-am spus ca nu vreau sa pun in pericol relatia noastra. Noi eram oricum doar prieteni. El mie mi-a scris foarte multe mesaje, dar nu i-am raspuns. Dupa ce am primit acele cadouri in emisiune, eu nu am mai vrut sa vorbesc cu el, nu i-am mai raspuns. Codrut deschidea mesajele.”, a spus Alexandra.

Alexandra a tinut sa lamureasca situatia si in privinta barbatului misterios, cu care s-a afisat in mediul online. Blondina a declarat ca tanarul in compania caruia a petrecut timp este o simpla cunostinta, alaturi de care a filmat cateva vlogguri.

Mai mult, fosta concurenta de la „Puterea Dragostei” a facut si o marturisire incendiara pentru Wowbiz.ro si a recunoscut ca a postat fotografia cu tanarul respectiv doar pentru a-l enerva pe Codrut, care s-a afisat cu mai multe domnisoare, de cand a avut loc despartirea: „Ionut il cheama. Este un baiat cu care am filmat cateva vloguri. A trebuit pentru filmare sa stam vreo doua zile, am petrecut timp impreuna, dar nu este iubitul meu. Am facut poza pentru ca ma saturasem sa primesc tot felul de mesaje si am vrut sa fac si eu o poza. Pur si simplu sa il enervez, pentru ca ma saturasem sa vad poze cu el si cu alte fete. Momentan nu ne-am gandit la asa ceva, suntem strict prieteni. Daca va fi ceva pe viitor, doar timpul va decide. Ideea este ca nu suntem impreuna momentan. Avem cateva lucruri de filmat impreuna.”, a declarat Alexandra, in exclusivitate pentru Wowbiz.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro