Alexandra, sotia lui Sebastian Chitosca, gestul neasteptat facut dupa despartire

Tanara si-a redeschis contul de Instagram, iar internautii au observat imediat un detaliu care i-a uimit!

Alexandra, sotia lui Sebastian Chitosca, a decis sa puna punct relatiei pe care o avea cu fostul concurent de la Survivor Romania, insa modul in care a ales sa faca acesl lucru a socat pur si simplu pe toata lumea.

Imdiat dupa ce fostul Faimos a declarat pe retelele de socializare ca pentru o perioada nu va mai fi activ, caci in viata lui persoana se intampla niste lucruri ingrozitoare, partenera lui de viata si-a inchis conturile de pe retelele de socializare si a fost pentru o buna bucata de timp de negasit.

Pe parcursul lipsei ei de pe Instagram, Sebastian Chitosca a povestit cu lux de amanunte totul despre despartire, dar si modul in care aceasta a decis sa puna punct.In urma cu putin timp, sotia lui si-a redeschis contul de Instagram si a inceput sa fie din nou activa pe platforma sociala. Iata ce au observat internautii!

Cea care i-a fost alaturi lui Sebastian Chitosca timp de 7 ani si-a redeschis conturile de pe retelele de socializare. La scurt timp de la revenirea in mediul online, aceasta a facut o serie de schimbari.

loading...
Alexandra Chitosca a sters toate imaginile in care aparea alaturi de sotul ei si, de asemenea, a postat si o noua fotografie, insa fara a spune si cateva randuri despre ceea ce simte in aceste momente.

Totodata, fanii au observat imediat un detaliu care mai atesta inca o data faptul ca ea nu vrea sa mai aiba vreo legatura cu fostul concurent de la Survivor Romania. Tanara si-a schimbat numele de familie de pe platforma sociala, iar acum pe Instgram apare ca fiind Alexandra Tudor!

Cu lacrimi in ochi, Sebastian Chitosca a povestit ca dupa ce a revenit in Germania, dupa o serie de filmari si cateva programari la dentist in Romania, nimic nu a mai fost la fel in relatie. Sotia lui a plecat de acasa, iar mai apoi a cerut ordin de restrictie impotriva sa. Astfel, el nu mai are voie sa se propie de ea la nici 20 de metri, altfel risca sa stea dupa gratii sau trebuie sa plateasca o amenda colosala.

„ Ea a continuat demersurile pentru a se asigura ca nu o sa mai dea ochii cu mine niciodata. Ii este si rusine sa mai vorbeasca cu mine. Nu a fost doar din cauza ei, au fost influente. Ea nici nu stie limba, a fost dusa acolo de oameni care stiu ce-au de facut. Am primit o foaie ieri, ca am fost inlaturat de la apartament si 6 luni de zile nu am voie nici la 20 de metri sa fiu langa aceasta femeie, daca o sa ma apropii de ea am de facut inchisoare 6 luni sau amenda 250 de mii de euro.

Nu i-am facut absolut nimic. Am vazut ca scrie in declaratie, sunt si cateva minciuni, dar nu sunt cuvintele ei, sunt cuvintele tatalui ei care a fost martor si a spus cand a venit politia ca sunt agresiv verbal. Acolo e simplu, nu se accepta. N-am nicio problema ca a facut chestia asta. Eu l-am sunat pe tatal ei si i-am spus ca femeia asta…”, a dezvaluit Sebastian Chitosca la Teo Show in urma cu cateva saptamani.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro