ANALISTUL SERGHEI MIZIL DA VERDICTUL IN SCANDALURILE MOMENTULUI!

Pare a fi ”haos” in lumea mondena, in ultimele zile. Reghe nu mai e ”Soarele” pentru Anamaria Prodan, dupa ce a inaintat divortul si s-a retras langa iubita lui, Corina, Bianca Dragusanu si Gabi Badalau azi se cearta, maine se impaca, doar ca acum e ceva mai innorat cerul lor, in timp ce Alex Bodi a ajuns in arest! Iar Serghei Mizil a devenit, pentru CANCAN.RO, analistul monden al acestor evenimente. Avem declaratiile sale incendiare.

Nu este o noutate. Daca ai picat in gura lui Serghei Mizil, atunci sa te tii tare. Adevarul va iesi la iveala, pentru ca te va ”citi”, cu siguranta. Insa felul in care-l reproduce e de-a dreptul pitoresc. Si nu numai! Cele trei mari evenimente din lumea mondena au fost analizate de Serghei si a iesit show, ca de obicei.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau deschid o noua fila de „razboi”. El, prins cu alta, o apetisanta blonda, a incercat s-o dreaga. Ea, Bianca, spune ca nu-l iarta. Mizil are parerea lui, despre cuplul a carui idila s-a infiripat la finalul anului trecut. ”Din punctul meu de vedere, Bianca e smechera, a facut tot timpul cum a vrut, iar Badalau e un baiat cuminte, e smecher si el, ce vrei sa faca la banii lui si astea… pe cine vrei sa ia? Nu-i normal, asa, pe una buna? Daca lui ii place asta, ce sa-i faci, fiecare om are gustul lui, nu?

Ei se cearta, se impaca, se cearta, se impaca… Ea e o fire destul de independenta, din cate o cunosc eu. Niciodata nu-i vad casatoriti. Nu au cum. Cred ca niciunuia nu-i convine. Tu, daca ai avea lovelele lui si posibilitatile lui, te-ai casatori? Eu as f…e pana … si apoi m-as casatori. El are copii.. Acum ce sa se mai casatoreasca, sa ce? Sa mai aiba alte divorturi?”, a spus Serghei Mizil.

loading...
Degeaba a dus Anamaria Prodan o lupta titanica pentru a-si pastra sotul! Reghe s-a dus in alte ”zari”. La Corina, o tanara de 29 de ani care-i va darui, peste mai putin de jumatate de an, o fetita. Ce crede Serghei? ”Eu am vorbit cu Prodanca. Intr-un fel era de asteptat, ca si aici e tot asa, ca si Prodanca e o fire foarte tare si foarte independenta. E chiar dracoasa Prodanca, mie imi place mult de ea. Si pentru un barbat e greu sa stai cu una care e asa, ca ea tot timpul a vrut sa impuna, sa dicteze.

Parerea mea este in felul urmator: cand faci parte din showbiz, esti persoana publica la nivelul lor, cum arata el, cum arata ea, e foarte greu sa ramai intr-o casnicie. Pentru ca e tentant, te matolesti, dai peste una, te aiureste, ti-o s..e, te da peste cap, du-te acasa, nu? Si invers. Si e foarte greu sa …

Trebuie sa ai foarte multa putere sa te stapanesti, sa fii mai purisan. Dar asa, ca vin piese de-ti cad chilotii din c@r… sa stai sa ce? Daca te uiti si afara. Cate cupluri de astea celebre stau mult timp? Nu stau! Vine aia, l-a facut si stii cum e… p…a nu stie carte. Tentatiile sunt clare. Iti scriu alea pe Facebook, iti arata, te fac, te omor… Eu am mers in club si-au ridicat alea tatele. Daca esti matol, mai stii ce faci? Te-ai dus si…”, a tras linie Serghei Mizil.

De Alex Bodi? ”Eu am spus de la bun inceput ca nu e ce s-a scris in presa. Pentru ca daca erai cu trafic de carne vie si cu asta, nu stateai afara niciodata. Eu zic ca daca nu era mediatizat asa de mult nu-l luau. Dar foarte multa lume din presa a pus presiune. Eu il cunosc destul de bine. Omul e un baiat cu foarte mult bun simt si in banca lui. Omul nu bea, nu face, nu jigneste, vorbeste politicos, nu deranjeaza pe nimeni.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro