ANAMARIA PRODAN, DEZVALUIRI SINCERE DESPRE DESPARTIREA DE LAURENTIU REGHECAMPF

Anamaria Prodan a venit astazi in platoul emisiunii ”La Maruta” si a facut cateva declaratii extrem de sincere despre relatia sa cu Laurentiu Reghecampf si ce se intampla in viata lor.

”Eu am aflat de divort cand conduceam. M-a oprit un politist cand conduceam, de la politistul nostru de pe DN am aflat. L-am sunat pe Reghecampf! Pe urma a dat ca nu e adevarat! Inca nu am primit actele de divort. In ultimele saptamani am vorbit foarte rar! Pana la acel moment, noi am fost ceva unic!Pentru mine nu mai este loc de intoarcere, pentru mine un om nu poate sa isi tradeze copiii si familia. Probabil nu era fericit! Nu prea poti sa vorbesti! Tu stii ca un an si o luna nu am facut absolut nimic, doar sa imi salvez mama. Pentru ca femeia asta a muncit si l-a iubit pe Reghecampf. Pentru mine e o tradare, dar in viata sunt suflete firave si suflete puternice”, a spus Anamaria Prodan.

”Pentru mine s-a terminat, urasc tradarea mai mult ca orice! Divortul va merge inainte! Mi s-a cerut de catre Laurentiu sa renunt la numele Reghecampf. Eu nu m-am nascut Reghecampf, eu m-am nascut Prodan. Daca ar fi sa o iau de la cap, m-as marita tot cu Laurentiu Reghecampf, dar cu cel pe care l-am cunoscut. Nu il cunosc pe omul de azi, nu vreau sa am treaba cu el! Trebuia sa am o decenta ca barbat! Am avut o discutie acum doua nopti cu sotul meu, ca au aparut niste conturi fake, ca aceasta domnisoara nu si-a dorit sa apara. Eu imi doresc pentru sotul meu sa continue pe drumul pe care eu l-am dat. Ea zicea ca nu vrea in presa, dar aparea ca era scandal mare ca era violata”, a mai spus aceasta.
loading...
”Nu am sa dau satisfactie nimanui. Laurentiu este un om extraordinar. Nu ma intereseaza daca e insarcinata. Daca esti insarcinata, poti sta fara masca, daca nu ai intelegere cu cineva pentru asta? Copilul meu nu isi doreste sa aiba de-a face cu nimeni. Azi este o umbra, la 13 ani. Era o Dumnezeire de copil. Daca facea asta cand era mic, nu intelegea! Acum insa spune ca ii e rusine sa iasa pe strada.

Eu i-am pus la aceeasi masa pe Laurentiu si pe fosta sotie. Ea mi-a spus niste lucruri, nu le-am crezut. Nu eram gravida atunci, nu ma intereseaza ce scrie. Tu, dupa cum ma cunosti pe mine, crezi ca l-am inselat?”, a mai spus Anamaria Prodan.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro